Путін планує перечекати війну проти України — глава військового комітету НАТО
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін планує перечекати війну проти України — глава військового комітету НАТО

Путін планує перечекати війну проти України — глава військового комітету НАТО
Джерело:  online.ua

За словами керівника військового комітету НАТО, адмірала Роба Бауера, українським військовим вдалось трансформувати сучасну війну. Тож на тлі неминучої поразки армії РФ кремлівський диктатор Володимир Путін планує перечекати війну. 

Джерело: "Укрінформ"

Що у НАТО кажуть про успіхи ЗСУ та плани Кремля 

Бауер зазначив, що Україна вже вписала нову сторінку в історії світових воєн, а ЗСУ кожня дня просуваються вперед.

Адмірал НАТО зазначив, що Альянс допомагатиме Україні у війні за власну незалежність і підтримуватиме відновлення країни після перемоги.

Разом ми захищаємо набагато більше ніж фізичну безпеку. Ми захищаємо свободу, демократію, і суверенне право держав та народів визначати власну долю… Кожного ми надаємо підтримку нашим українським братам і сестрам в одностроях. Вони воюють у війні безпрецедентного масштабу, у незвіданому доктринальному полі. Історичні книжки розкажуть, як Україна трансформувала сучасну війну. Вони (українці) рухаються вперед кожного дня, і кожен їх успіх, - це ще один крок до перемоги, - зазначив Бауер.

Він підкреслив, що наразі втрати злочинної армії РФ продовжують зростати, а сама Росія страждає через введені західні санкції та міжнародну ізоляцію.

Росія змушена співпрацювати із ненадійними міжнародними акторами та дедалі збільшувати власну залежність від них.

Кремль сподівається уникнути поразки у війні проти України

Однак Бауер зазначив, що у Кремлі все ще сподіваються, що зможуть перечекати розв'язану війну проти України.

Адмірал НАТО підкреслив, що Кремль готувався до цієї війни протягом довгих років і наразі вживає важкі для економіки та населення заходи із метою відновити військовий потенціал.

Президент Путін хотів, щоб НАТО було розділеним, і здійснив всі можливі спроби для цього. Але ми зараз стоїмо поряд, більш об’єднані, ніж будь-коли. Ми об’єднані у переконанні, що верховенство права є однаковим для всіх, що конфлікти мають вирішувати через лінії зв’язку, а не на полі бою, і що право на самовизначення є невід’ємним. З першого й до останнього дня російської війни проти України, і також протягом багатьох й багатьох років після цього, ми будемо підтримувати Україну у її правомірному виборі на користь свободи й демократії. Ми будемо стояти поряд, щоб захистити все, що нам дорого, - підкреслює Бауер.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?