Путін почав терміново готуватися до війни з НАТО
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін почав терміново готуватися до війни з НАТО

Путін почав терміново готуватися до війни з НАТО
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін доручив Міноборони РФ створити 20 нових військових з'єднань і частин для "адекватного протистояння НАТО". У поточному році в російські війська також поставлять близько 2 тисяч одиниць зброї.

Джерело: Міноборони РФ

Глава російського Міноборони Сергій Шойгу на засіданні колегії міністерства уточнив, що нові військові частини сформують в Західному військовому окрузі. Саме там, як заявив Шойгу, нібито зростає військова загроза з боку НАТО і США - нарощується інтенсивність польотів стратегічної авіації і присутність бойових кораблів з крилатими ракетами, а також зростає число навчань.

"Дії наших західних колег змушують нас вжити заходів адекватної протидії. Ми постійно вдосконалюємо бойовий склад військ. До кінця року в Західному військовому окрузі буде сформовано близько 20 з'єднань і військових частин. Ці організаційні заходи синхронізовані з постачанням сучасного озброєння і військової техніки - в 2021 році планується поставити близько 2 тис. одиниць зброї у війська ", - підкреслив Шойгу.

Крім того, Шойгу розповів, що Міноборони РФ постійно вдосконалює підготовку особового складу та органів військового управління. За його словами, інтенсивність відпрацювання завдань бойової підготовки кораблями Балтійського флоту підвищилася на 30%.

Навчання Росії і Білорусі "Захід-2021"

Шойгу також розповів, що підготовка спільних навчань Росії і Білорусі "Захід-2021", які пройдуть у вересні, перейшла в активну фазу. Як зазначив Шойгу, вже з червня військові двох країн приступлять до виконання комплексу завдань в рамках спільних навчань спеціальних військ.

"У встановлені міжнародними договорами терміни наші партнери будуть проінформовані про параметри навчання", - запевнив міністр оборони РФ.

Реакція росіян на розширення російської армії

  • Треба думати, що Росія всерйоз починає готується до війни з Заходом. Уже восени по всій видимості почнемо "примушувати до миру" країни НАТО, в першу чергу прибалтів, розбомбимо їм столиці і введемо свої війська.

  • З ким воювати будемо? Оголосіть весь список, будь ласка.

  • Судячи з таких новин бункерний вже заїкається від страху ...

  • Скоро весь народ буде в армії.

  • Маразм міцнішав.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?