Путін розповів про свої підробітки після розпаду СРСР
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін розповів про свої підробітки після розпаду СРСР

Путін розповів про свої підробітки після розпаду СРСР
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін продовжує стверджувати, що розпад СРСР - це, мовляв, трагедія для більшості громадян. Окрім того, він неочікувано для всіх зізнався, що йому нібито доводилося підробляти таксистом на початку 90-х років.

Джерело:  РБК  та  The Guardian  із посиланням на фрагменти фільму "Новітня історія"

Путін розказав, як таксував після розпаду СРСР

Жив як усі, але іноді доводилося підробляти на машині (в оригіналі "извозом" – ред.). Неприємно про це говорити, чесно кажучи, але, на жаль, так і було... Крах історичної Росії під ім'ям Радянського Союзу" був "найбільшою геополітичною катастрофою ХХ століття, - заявив російський диктатор.

За словами очільника Кремля, сам він повернувся до Радянського Союзу з НДР навесні 1990-го року, у травні колишній КДБіст став за Анатолія Собчака віце-мером Ленінграда (тепер Санкт-Петербург).

Як уже згадувалося раніше, під час інтерв'ю для фільму "Путін" Володимир Путін розповідав, що активно розмірковував над тим, щоб підробляти візництвом, у 1996-му році, коли Собчак програв вибори, а чинний російський президент був головою його передвиборчого штабу.

Володимир Путін (фото — kremlin.ru)

Коли Путіну запропонували переїхати до Москви і "зайнятися юридичними справами в управлінні справами президента", він погодився.

Ба більше, російський диктатор зізнався, що щонайменше один співробітник ЦРУ був радником в уряді РФ у 1990-ті роки, однак на початку 2000-х, ставши президентом, він "вичистив усіх".

Путін накинувся на Україну із новими звинуваченнями

Також глава Кремля почав стверджувати, що пострадянські країни мали передати РФ закордонні активи СРСР, враховуючи її зобов’язання погасити борги всіх країн, які входили в Союз. А Україна, бідкається російський президент, цього так і не зробила.

Що важливо розуміти, навесні 1993-го Кремль “благородно” запропонував умовний "нульовий варіант" – РФ самостійно сплачує заборгованості Радянського Союзу, але водночас так само одноосібно розпоряджається колишніми закордонними активами СРСР.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?