Путін та Лукашенко підбили підсумки зустрічі у Мінську
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін та Лукашенко підбили підсумки зустрічі у Мінську

Путін та Лукашенко підбили підсумки зустрічі у Мінську
Джерело:  online.ua

Кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін вперше з 2019 року прибув до своєї білоруської маріонетки самопроголошеного "президента" Олександра Лукашенка і з бажанням втягнути його у повноцінну війну проти України.

Джерело:  "Бєлта"

Що насправді обговорювали під час зустрічі Путін та Лукашенко

Очікувано, що у власних заявах за підсумками зустрічі Лукашенко та Путін взагалі не торкались теми розв'язаної Кремлем злочинної війни проти України.

Зокрема, Путін говорив виключно про зростання обсягів двостороньої торгівлі РФ та Білорусі.

Але загалом, якщо подивитися, що торік уже на 30% зростання товарообігу - це конкретні речі. Це робочі місця, заробітні плати для людей. І цього року ми можемо вийти на $40 млрд. - це великий серйозний обсяг, - зазначив Путін.

Варто зазначити, що білоруський диктатор у всьому підтакував своєму кремлівському хазяїну.

Щойно по ходу ми підбили підсумок нашої роботи в широкому складі і виявили, що ми трошки відійшли від урядових питань. Але повернули наш борг і обговорили весь комплекс питань білорусько-російських відносин. Соціально-економічних питань…Вечір уже. Зате всі питання розглянули. Далі буде легше. Спасибі велике. Я думаю, люди оцінять наші рішення, які ми тут ухвалили на сьогоднішній день і на стратегію, - цинічно заявив Лукашенко.

За словами представника Головного управління розвідки МО Андрія Юсова, на переговорах у Мінську Путін намагався отримати все, що можна від військово-промислового комплексу Білорусі для поповнення втрат окупаційної армії у війні проти України.

Окрім прагнення втягнути Білорусь у повномасштабну наземну операцію, Росія має спроби вичавити з білоруського ОПК максимум можливостей для російської армії. Росія справді багато втрачає і не може самостійно заповнювати втрати в техніці та боєкомплекті. ОПК також є предметом переговорів двох президентів, - підкреслив Юсов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?