Путін ухвалив неочікуване рішення щодо бойовиків "ЛДНР"
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін ухвалив неочікуване рішення щодо бойовиків "ЛДНР"

Путін ухвалив неочікуване рішення щодо бойовиків "ЛДНР"
Джерело:  online.ua

Українській розвідці вдалося дізнатися, що серед проросійських бойовиків "ЛДНР" багато людей звільняються та відмовляються "служити". У зв'язку з цим очільник Кремля Володимир Путін дав доручення збільшити їм на 30% зарплату. Ба більше, її будуть продовужвати збільшувати у найближчі місяці.

Джерело: "Донбас.Реалії"

Путін збільшує зарплату бойовикам ЛДНР - що відбувається

Є дуже багато проблем у них (бойовиків – ред.). Особливо з якістю комплектування особовим складом, яка нівелює всю їхню готовність до ведення активних дій. Це, в першу чергу, за даними нашої розвідки, люди з непідконтрольних територій відмовляються "служити", звільняються. Зараз росіяни все роблять для того, щоб укомплектувати. Збільшили на 30% заробітну плату, на окремих фахівців також підвищили разові виплати. Планують і в подальшому – в наступні місяці збільшувати грошове забезпечення, для того, щоб втримати людей, - заявив командувач Операції об'єднаних сил Олександр Павлюк

Окрім того, наголошується, що почали послаблювати відповідні вимоги щодо можливості залучення охочих з Російської Федерації служити в цих "корпусах".

І те, що ми відслідковуємо – настрій. То не дуже у них позитивний настрій. Великий страх, особливо страх щодо нашого наступу, - розповідає Олександр Павлюк.

Українська розвідка також нещодавно дізналася, що російські окупаційні адміністрації на окупованих територіях Донбасу ініціювали пропозицію про дозвіл на офіційному рівні призивати громадян РФ для проходження військової служби за контрактом у з’єднаннях і частинах 1 та 2 АК.

Що також важливо розуміти, нещодавно очільник Міноборони України Олексій Резніков офіційно попередив, що найбільш ймовірним часом для військової ескалації з боку Росії може стати січень.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?