Путін уже програв війну, як Гітлер у 1943 – віцепрезидент Єврокомісії Тіммерманс
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін уже програв війну, як Гітлер у 1943 – віцепрезидент Єврокомісії Тіммерманс

Путін уже програв війну, як Гітлер у 1943 – віцепрезидент Єврокомісії Тіммерманс
Джерело:  online.ua

На переконання виконавчого віцепрезидента Європейської комісії Франса Тіммерманса, російський диктатор Володимир Путін зараз опинився у ідентичній ситуації, у якій був нацистський диктатор Адольф Гітлер у 1943 році – коли він уже програв війну, але вона ще далека від завершення.

Джерело:  Nieuwsblad

Віцепрезидент Єврокомісії поясив, чому Путін уже програв війну

Франс Тіммерманс звертає увагу на те, що Росія уже перетворилася на ізгоя на міжнародній арені. Окрім того, санкції все-таки завдали потужного удару по країні-агресорці.

Війна коштує дуже багато грошей. І Путін вже програв. Він помилився щодо стійкості українців. Тому що ніхто більше не наважується говорити йому повну правду, зокрема й про стан його армії, яка була розвалена корумпованими офіцерами, – наголосив віцепрезидент Єврокомісії.

Європейський політик також звернув увагу на те, що "Гітлер також програв війну наприкінці 1943 року, та вона тривала ще два роки".

Путін може ще дуже довго чинити багато хаосу. Звідси – бомбардування енергетичної інфраструктури (України) з наміром довести людей до таких злиднів, щоб мільйони приїхали до Європи... Він (президент РФ) використовує енергетику, а також міграцію як зброю проти нас, тому що знає, що ми вразливі в цих двох питаннях і можемо бути роз'єднані, сподіваючись, що політичні сили, в які він вкладав протягом багатьох років, отримають більше політичної влади в державах-членах, – підкреслив Франс Тіммерманс.

За словами європейського політика, єдине, що здатне змінити курс очільника Кремля Володимира Путіна – "це усвідомлення того, що Захід не здається незалежно від подій на полі бою".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?