Путін уже знайшов потенційну заміну Шойгу та Герасимову
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін уже знайшов потенційну заміну Шойгу та Герасимову

Путін уже знайшов потенційну заміну Шойгу та Герасимову
Джерело:  online.ua

Згідно з даними російських опозиційних журналістів та кремлівських пропагандистів, губернатор Тульської області Олексій Дюмін може стати новим очільником Міноборони РФ замість скандальнного чинного керівника відомства Сергія Шойгу.

Джерело: росЗМІ

Путін може призначити Дюміна міністром оборони РФ

Що важливо розуміти, негайної відставки Шойгу вимагав власник Групи "Вагнер" Євген Пригожин, який постійно звинувачував чинного главу відомства у поразках армії на фронті.

В мережі активно поширюють інформацію про те, що призначення Дюміна нібито має відбутися найближчим часом.

Не можна також не звернути увагу на те, що компліментарні пости щодо Дюміна з'явилися, зокрема, в каналах, близьких до ПВК "Вагнер".

Ба більше, також існують припущення, що главою Генерального штабу замість Валерія Герасимова може стати Сергій Суровікін.

Російські журналісти звертають увагу на те, що під час заколоту Пригожина стало відомо, що Дюмін брав участь у переговорах із главою ПВК, проте влада регіону назвала ці повідомлення недостовірними.

Цю інформацію також заперечив речник Кремля Дмитро Пєсков.

Сам Пригожин під час заколоту закликав до відставки міністра оборони Сергія Шойгу. Однак після того, як він заявив, що зупиняє "марш справедливості" на Москву, Пєсков заявив, що йому невідомо про зміни "в плані довіри міністру оборони".

Що відомо про Олексія Дюміна

Олексій Дюмін - це колишній охоронець російського диктатора Володимира Путіна, а також ексзаступник міністра оборони.

Російські ЗМІ неодноразово називали його одним із покровителів Пригожина.

Пригожин і Дюмін нібито давно знайомі і перебувають у приятельських стосунках, а політтехнологи засновника ПВК Вагнера брали участь у виборчій кампанії Дюміна 2016 року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?