"Путін - ведучий?!": мережу шокувало нове британське телешоу
Категорія
Світ
Дата публікації

"Путін - ведучий?!": мережу шокувало нове британське телешоу

"Путін - ведучий?!": мережу шокувало нове британське телешоу
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома корпорація BBC запускає комедійне шоу "Вечір з Володимиром Путіним". Анімований очільник Кремля з'явиться на екранах телевізорів у ролі "ведучого", який буде спілкуватися з гостями студії у режимі реального часу, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

За попередніми даними, "Путіна" створять за технологією 3D-анімації на комп'ютері. І під час трасляції накладуть зображення на актора Нетта Таплі, який гратиме російського президента та насправді говоритиме з гостями.

"Вже відзняли два епізоди. У першому "Путін" править теревені із прес-секретарем екс-прем'єра Великобританії Тоні Блера Аластором Кемпбеллом. З його ім'ям пов'язують різні політичні маніпулювання того часу. У програмі анімований керманич Кремля "красно подякував Кемпбеллу за його участь у створенні такого безладу". Запрошеною гостею у другій серії стала телеведуча Джун Сарпонг", - сказано в повідомленні.

Варто зазначити, що користувачі мережі неоднозначно відреагували на таку ідею.

"Путін - ведучий?! Ви знущаєтеся?! Це ворог країни; зовсім несхожий; гадаю, має бути смішно; хто придумав цю дурницю", - пишуть британці.

Як повідомляв ONLINE.UA, олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики Аліна Кабаєва, якій приписують роман із очільником Кремля Володимиром Путіним, народила двійню. Офіційного підтвердження цього поки немає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?