Путін відгукнувся на слова Байдена про вбивцю образою з "глибоким сенсом"
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін відгукнувся на слова Байдена про вбивцю образою з "глибоким сенсом"

Путін відгукнувся на слова Байдена про вбивцю образою з "глибоким сенсом"
Джерело:  online.ua

Відносини Росії та Сполучених Штатів вийшли на нове коло загострення після того, як американський державний лідер Джо Байден відверто назвав свого російського колегу Володимира Путіна вбивцею. Представники Кремля обурилися такими словами, деякі з них назвали інцидент хамством та дипломатичною провокацією. Вже у четвер, 18 березня, на слова американського опонента відреагував сам Путін — він згадав дитячі образливі твердження й вказав на їх “глибокий сенс”. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відеоконференцію лідера російського режиму.

За його словами, він з Байденом знайомий особисто.

“І що б я йому відповів. Я б сказав йому: “Будьте здорові”. Я бажаю йому здоров'я. Кажу це без іронії, без жартів. Це перше”, - почав Путін.

“Другим” виявилося нагадування про “дзеркало”, в яке людина дивиться, коли говорить щось про іншого.

“В історії кожного народу, кожної держави багато дуже важких, драматичних і кривавих подій. Але коли ми оцінюємо інших людей або коли оцінюємо навіть інші держави, інші народи, ми завжди виглядаємо як ніби в дзеркало. Ми завжди там бачимо себе. Тому що завжди перекладаємо на іншу людину то, ніж ми самі дихаємо, чим ми є по суті. І ось знаєте, я згадую, в дитинстві ми, коли у дворі сперечалися один з одним, ми говорили так: “Хто як обзивається, той так і називається”. І це не випадково, це не просто дитяча поговірка і жарт. Сенс дуже глибокий в цьому”, - стверджує Путін.

Він також додав, що американська влада готова на будування діалогу з російською стороною виключно на умовах Вашингтона. Утім, РФ буде співпрацювати виключно на вигідних для себе умовах.

“Їм доведеться з цим рахуватися, попри всі спроби зупинити наш розвиток: санкції, образи. Їм доведеться з цим рахуватися”, - резюмував російський лідер.

Як повідомляв ONLINE.UA, 18 березня незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков нарешті вирішив прокоментувати резонансну заяву американського лідера Джо Байдена про російського президента. Так, прессекретар російського глави назвав "дуже поганими висловлюваннями" слова очільника Білого дому про Путіна-вбивцю. Речник Кремля не тоді зміг конкретно відповісти на запитання про те, чи планує російський президент відреагувати на заяву Джо Байдена.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?