Путін відреагував на смертельну стрілянину в казанській школі
Категорія
Події
Дата публікації

Путін відреагував на смертельну стрілянину в казанській школі

Путін відреагував на смертельну стрілянину в казанській школі
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін нарешті прокоментував смертельну стрілянину, яка трапилась 11 травня у школі в Казані. За словами російського президента, він віддав доручення очільнику Росгвардії Віктору Золотову опрацювати посилення правил обігу цивільної зброї.

Джерело: 24 канал

Як Володимир Путін відреагував на стрілянину в Казані

Згідно з останніми даними, про трагедію главі РФ доповів директор Федеральної служби безпеки Олександр Бортніков. Володимир Путін вирішив відправити у Казань 2 міністрів.

На місце трагедії поїхали такі чиновники:

  • очільник Міністерства охорони здоров'я Михайло Мурашка;

  • очільник Міністерство освіти Сергій Кравцов.

Окрім того, наголошується, що Слідчий комітет Росії порушив справу про масове вбивство. Як стверджують правоохоронці, охорони у школі, де трапився теракт, не було.

Що відомо про стрілянину у казанській школі

В результаті стрілянини в російській школі в Казані загинули 11 осіб. Це сталося після того, як двоє людей влаштували стрілянину в школі № 175.

Одного з них вже затримали, ним виявився 17-річний підліток.

Після стрілянини в школі госпіталізували 12 дітей і 1 дорослого. Пізніше стало відомо, що у лікарні доставили 21 людину, 6 дітей наразі знаходяться в реанімації.

Окрім того, зазначається, що одного з нападників в казанської школі ліквідували.

Джерело в адміністрації школи стверджує, що один з чоловіків, який влаштував стрілянину в школі, закінчив цей навчальний заклад 4 роки тому. За словами російських журналістів, нападника звуть Ільназ Галявієв.

Також відомо, що на місце трагедії прибув президент Татарстану Рустам Мінніханов. Очільник регіону наголосив, що серед загиблих учні восьмого класу, які загинули на третьому поверсі.

МВС Татарстану повідомляє, що у нападника не було посібників і він влаштував напад один. Однак раніше стверджувалося, що одного з нападників затримали і ним виявився 17-річний підліток.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?