Путін вигадав дивний план дій на тлі початку контрнаступу ЗСУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін вигадав дивний план дій на тлі початку контрнаступу ЗСУ

Путін вигадав дивний план дій на тлі початку контрнаступу ЗСУ
Джерело:  online.ua

Російський диктатор Володимир Путін почав запевняти, що у нього є плани "різного характеру" на ведення війни, проте спочатку він, мовляв, хоче дочекатися закінчення контрнаступу Збройних сил України.

Джерело: росЗМІ

Путін зізнався, як планує реагувати на контрнаступу ЗСУ

Під час зустрічі з так званими "воєнкорами" у очільника Кремля поцікавилися, як далеко піде Росія у війні проти України "цього разу" та до яких кордонів може потенційно дійти.

Однак президент РФ публічно визнав, що хоче просто перечекати контрнаступ ЗСУ.

Все буде залежати від потенціалів, які складуться на момент закінчення цього так званого контрнаступу. Це ключове питання, - заявив він.

Окрім того, Путін традиційно збрехав, що українські війська "мають катастрофічні втрати".

У нас є плани різного характеру залежно від тієї ситуації, яка складеться тоді, коли ми вважатимемо за потрібне щось робити, - додав очільник Кремля.

Путін відповів, чи може армія РФ знову піти на Київ

За словами російських пропагандистів, також у Путіна з'явилося бажання публічно порозмірковувати про те, чи варто зараз його солдатам знову рушити на Київ та спробувати захопити українську столицю.

Російський диктатор несподівано заявив, що поки цього не потрібно робити, бо йому бракує вояк.

Чи потрібно нам іти на Київ? Якщо так, то потрібна мобілізація, якщо ні, то ні. Зараз необхідності в мобілізації немає, — сказав Путін.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?