Путін вимагає у Шойгу захистити Росію від ЗСУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін вимагає у Шойгу захистити Росію від ЗСУ

Путін вимагає у Шойгу захистити Росію від ЗСУ
Джерело:  online.ua

Російський диктатор Володимир Путін наказав команді глави Міноборони РФ Сергія Шойгу зробити все можливе, щоб зупинити обстріли російських території та окупованого Криму з боку Збройних сил України. За словами очільника Кремля, наразі це "пріоритетне завдання" для російського оборонного відомства.

Джерело: російське пропагандистське видання "РИА Новости"

Путін дав нове завдання Шойгу щодо Криму та захисту РФ

Пріоритетне завдання – ліквідувати саму можливість обстрілів (окупованого Криму, а також Бєлгородської, Брянської та Курської областей - ред.), але це справа вже військового відомства, - заявив російський диктатор.

Ба більше, очільник Кремля незадоволений загальною ситуацію в Росії. Він почав вимагати "повернути до нормальної роботи об'єкти енергетики, тепло-, водопостачання", а також відремонтувати або відшкодувати втрату майна росіянам "швидко й ефективно".

Фото - скриншот

Що цікаво, заяви Путіна пролунали на тлі нових звинувачень у бік України.

Так, влада РФ звинувачує Україну в ракетному ударі по нафтопроводу Дружба в Брянській області.

Що відомо про ракетний удар по нафтопроводу "Дружба"

Згідно з даними російських пропагандистів, випущена ракета впала поряд з нафтоперекачувальною станцією "Новозибків" - серед людей постраждалих та жертв немає.

За словами місцевих спеціалістів, на місці падіння вони зафіксували 20-метрову вирву.

Окрім того, наголошується, що нафтоперекачувальна станція була частково пошкоджена.

У рік через неї проходить більше 33 млн тонн нафти — транзитом через Білорусь до Європи, в обхід України, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?