Путін вимагає засіяти Далекий Схід соєю на догоду Китаю
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін вимагає засіяти Далекий Схід соєю на догоду Китаю

Путін вимагає засіяти Далекий Схід соєю на догоду Китаю
Джерело:  online.ua

Кремлівський диктатор та військовий злочинець Володимир Путін на догоду інтересам Китаю наказав засіяти території Далекого Сходу Росії соєю для експорту на китайський ринок.

Джерело:  The Moscow Times

Путін вимагає використати Далекий Схід Росії для вирощування сої для Китаю

За інформацією видання, відповідну пропозицію кремлівський диктатор оголосив губернатору Амурської області Василю Орлову.

Наші друзі в Китаї дуже доброзичливо ставляться до наших виробників, в цьому сенсі готові приймати просто дуже велику кількість, - заявив Путін.

На думку диктатора, вирощування сої не тільки вигідне Росії з точки зору двосторонніх відносин з КНР, а й ще вигідно Китаю через низькі ціни на російську сою.

Російські поставки дешеві, оскільки транспортне плече виявляється дуже коротким, - зазначив Путін.

Путін повідомив, що за рахунок торішнього врожаю сої РФ змогла "почати будувати заводи" та висловив надію що протягом декількох наступних років результат буде краще.

Росія через війну стикається з рекордним дефіцитом робочої сили 

За інформацією видання Politico, у Росії фіксують рекордний дефіцит робочої сили за часів правління Путіна.

Про це свідчать результати опитування, проведеного російським Інститутом економічної політики імені Єгора Гайдара, який щомісяця опитує керівників близько 1 тис промислових підприємств країни.

У квітні опитування показало, що на 35% підприємств не вистачає робочих рук. В Інституті заявили, що це найвищий показник з 1996 року.

Дану інформацію підтвердив завідувач лабораторією кон'юнктурних опитувань наукового напрямку "Реальний сектор" Інституту економіки перехідного періоду Сергій Цухло, заявивши про те, що нестача кадрів в країні являє собою "глибоку і довгострокову проблему", яка стримує промислове зростання країни.

За словами Цухло, дефіцит найбільш гостро відчувається в легкій промисловості та машинобудуванні.

І хоча вихід із країни західних брендів, таких як Mcdonald's і Starbucks, відкрив можливості для місцевих підприємців, нестача робітників тепер означає, що "на їх місці просто немає кому щось виробляти".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?