Путін вирішив заспокоїти українців на тлі проблем з військовою допомогою від США
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін вирішив заспокоїти українців на тлі проблем з військовою допомогою від США

Володимир Путін, Валдай
Джерело:  online.ua

Як відверто зізнався російський диктатор Володимир Путін, він справді чекає припинення підтримки Заходом України. Однак очільник Кремля чомусь вирішив заспокоїти українців та додав, що допомога Києву від США не зупиниться.

Путін не вірить, що США відмовляться від підтримки України

Як пишуть російські пропагандисти, Путін під час виступу на форумі "Валдай" вкотре не забув обговорити тему України та її підтримки з боку міжнародних партнерів.

Представники росЗМІ поцікавилися в очільника Кремля, як можуть далі розвиватися події, враховуючи той факт, що в деяких країнах виникають проблеми з надання допомоги Києву.

Ми чекаємо прояву хоч якихось паростків здорового глузду, - цинічно заявив президент РФ.

Окрім того, він почав стверджувати, що у США нібито сталася "заминка" з підтримкою України через проблеми з бюджетом”.

Однак, що цікаво, Путін вирішив заспокоїти українців та додав, що Штати не відмовляться від підтримки Україна та завжди знайдуть для цього необхідні кошти.

Зрештою гроші знайдуть, надрукують ще, - неочікувано додав очільник Кремля.

Також вкотре Путін цинічно повторив, що Європа допомагає Києву винятково коштом "подальшого погіршення стану економіки і становища своїх громадян".

Не забув російський диктатор повторити брехню про цілі “СВО” (так в Росії називають війну проти України - ред.)

Він почав стверджувати, що армія РФ нібито захищає свої “традиції, культуру та людей”, вбиваючи мирне українське населення.

Як Зеленський реагує на проблеми США з підтримкою України

За словами глави держави Володимира Зеленського, в України немає часу на хвилювання щодо підтримки партнерів на тлі останніх подій у США, оскільки треба працювати.

Президент також наголосив, що довіряє словам американського лідера Джо Байдена, який нещодавно запевнив у 100%-ій підтримці українців.

Я думаю, в Україні ми перестали хвилюватися з першого дня повномасштабної війни. Запізно нам вже хвилюватися. Я думаю, нам треба працювати, - заявив Зеленський.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?