Путін виступає зі зверненням про анексію територій України — онлайн-трансляція
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін виступає зі зверненням про анексію територій України — онлайн-трансляція

Путін виступає зі зверненням про анексію територій України — онлайн-трансляція
Джерело:  online.ua

30 вересня у Москві проходить церемонія підписання так званих "договорів" про анексію українських територій, на яких пройшли псевдореферендуми. Після цього очільник Кремля Володимир Путін виступить із новим зверненням до росіян.

Джерело: ютуб-канал "Телеканал Дождь"

Що відомо про церемонію підписання так званих "договорів" про анексію територій України

Церемонія розпочалася в Георгіївській залі Кремля о 15:00 за київським часом.

Як стверджує прес-секретар Дмитро Пєсков, після неї відбудеться "об'ємний виступ Путіна". На захід вже запросили депутатів та інших гостей.

Окрім того, наголошується, що на церемонії будуть представники окупаційної влади непідконтрольних Україні частин Донецької, Херсонської, Запорізької та Луганської областей. Також вони планують провести зустріч з Путіним.

Президент Росії Володимир Путін проведе зустріч із главами "звільнених територій" 30 вересня в Москві, коли будуть підписані договори про їх вступ до складу РФ, - заявив нещодавно речник Кремля

Про що говорив Путін під час свого звернення 30 вересня

Російський диктатор цинічно збрехав, що приєднання до росії окупованих українських територій - це «воля мільйонів людей».

Люди свій вибір зробили, однозначний вибір. Сьогодні ми підписуємо договір про прийняття до складу "ДНР"/"ЛНР", Запорізької та Херсонської області. Упевнений, що федеральні збори підтримають конституційні закони про прийняття та утворення в Росії 4-х нових регіонів, 4-х нових суб'єктів Російської Федерації, – заявив Путін.

Окрім того, він згадав про розпад СРСР та почав стверджувати, що його команда не планує його відновлювати, оскільки "повернення в минуле є неможливим".

Ба більше, Путін зухвало звинуватив Україну у початку війни ще у 2014 році, а також "закликав" команду Володимира Зеленського до переговорів.

Ми закликаємо "київський режим" негайно припинити вогонь, усі бойові дії, ту війну, яку він розв'язав ще у 2014 році, і повернутися за стіл переговорів. Ми до цього готові. Про це не раз було сказано, - заявив він.

Диктатор почав брехати, що Росія відбудує усі зруйнувані міста України.

Очільник Кремля вкотре поскаржився на "колективний Захід" та міжнародні норми, за якими живе світ.

Він зізнався, що не розуміє, хто їх вигадав та чому РФ повинна їх дотримуватися.

Путін звинуватив США в окупації Німеччини та Японії, а також додав, що саме Штати створили прецедент ядерного удару.

Диктатор почав закликати росіян захистити свою країну від рабства шляхом війни.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?