Путін виступить під час засідання Міжнародного дискусійного клубу "Валдай"
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін виступить під час засідання Міжнародного дискусійного клубу "Валдай"

Путін виступить під час засідання Міжнародного дискусійного клубу "Валдай"
Джерело:  online.ua

24 жовтня в Росії розпочалося засідання Міжнародного дискусійного клубу "Валдай", яке триватиме до 27 жовтня. Очільник Кремля Володимир Путін має намір виступити під час заходу в заключний день. Про це повідомив речник російського диктатора Дмитро Пєсков. 

Джерело: росЗМІ, Телеграм-канал "Московская прачечная".

Чого очікувати від виступу Путіна 27 жовтня

За словами російських опозиційних журналістів, жодних гучних заяв та будь-якого роду сенсанцій від виступу президента РФ очікувати не варто.

Як вдалося дізнатися, російський диктатор відповість на заздалегідь підготовлені питання. Про це повідомляє телеграм-канал "Московськая прачечная".

У розпорядженні цього каналу опинився чорновий список питань, які підготували для глави Кремля.

Що важливо розуміти, ця практика не нова для Росії й використовується під час більшості прескоференції та прямих ліній Володимира Путіна.

 Без сумніву, весь світ завмер в очікуванні виступу президента Росії на XIX щорічному засіданні міжнародного дискусійного клубу "Валдай". Ситуація в зоні бойових дій непроста, як і тема заходу: «Світ після гегемонії: справедливість та безпека для всіх». Але сенсацій не буде. «Якщо коротко: та сама пісня, яку ми чуємо щонайменше 15 років. Одна надія, що перша особа, якщо таки візьме участь у заході, проговориться між рядками, як це було, наприклад, минулого року. Тоді президент пригрозив Європі енергетичною кризою, щоправда, використовуючи вкрай невдалу метафору, порівнявши Росію з лисичкою-сестричкою. Криза гримнула, закріпивши амплуа рудої злодійки та обманщиці, - йдеться в повідомленні.

Фото - скриншот

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?