Путін вперше залишив Росію після початку повномасштабної війни з Україною
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін вперше залишив Росію після початку повномасштабної війни з Україною

Путін вперше залишив Росію після початку повномасштабної війни з Україною
Джерело:  online.ua

28 червня стало відомо, що російський диктатор Володимир Путін прибув до столиці Таджикистану Душанбе - що важливо зрозуміти, очільник Кремля вперше виїхав за межі РФ з початку повномасштабного вторгнення в Україну.

Джерело: росЗМІ

Путін прибув до столиці Таджикистану 

За словами російських пропагандистів, російський диктатор має намір провести перезговори з президентом Таджикистану Емомалі Рахмоном. Зазначається, що у порядку денному їхнього обговорення - двосторонні відносини, ситуація на кордонах й питання Афганістану.

Що важливо розуміти, це буде їхня друга особиста зустріч з початку 2022 року після саміту країн ОДКБ у Москві 16 травня.

Як стверджує помічник Путіна Юрій Ушаков, під час перемовин сторони можуть порушити питання приєднання Таджикистану до Євразійського економічного союзу. Окрім того, планують обговорити питання військової співпраці, торгівлі й культурних зв’язків.

Володимир Путін (фото — kremlin.ru)

Після візиту до Душанбе Путін планує прибути до столиці Туркменістану Ашгабата.

Із початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну 24 лютого російська пропаганда стверджувала, що Путін не залишав меж Росії. Низка іноземних лідерів приїжджала з візитами до нього, наприклад канцлер Австрії Карл Негаммер і туркменський президент Бердимухамедов. 30 червня й 1 липня Путін планує прибути до Мінська на переговори з Лукашенком – це буде восьма за ліком їхня зустріч з початку 2022 року, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?