В ОП заявили про вже понад 20 загиблих через ракетний удар армії РФ по ТРЦ у Кременчуці
Категорія
Україна
Дата публікації

В ОП заявили про вже понад 20 загиблих через ракетний удар армії РФ по ТРЦ у Кременчуці

В ОП заявили про вже понад 20 загиблих через ракетний удар армії РФ по ТРЦ у Кременчуці
Джерело:  online.ua

Заступник голови Офісу президента України Кирило Тимошенко повідомив, що наразі в результаті ракетної атаки кремлівської окупаційної армії по ТРЦ у Кременчуці загинули понад 20 людей та не менше 59 отримали поранення.

Джерело: Telegram-сторінка ОП

Внаслідок ракетного удару окупантів по ТРЦ у Кременчуці загинуло понад 20 людей 

Вчора окупанти завдали підступного ракетного удару по торгівельному центру у Кременчуці, коли там перебували близько тисячі людей. Уже відомо про понад 20 загиблих та 59 поранених, з яких 25 госпіталізовано. Також є понад 40 заяви від родичі про безвісти зниклих, які могли знаходитися під час обстрілу у торгівельному центрі, - наголосив Тимошенко.

Жителі Кременчука несуть квіти та дитячі іграшки до ТЦ "Амстор" у памʼять про жертв.


Фото - facebook.com/MNS.GOV.UA

При цьому у російських військових вже стало звичкою виправдовувати брехнею свої злочини проти мирного населення України. На другий день після удару по ТЦ "Амстор" у Кременчуці, де знаходились сотні людей, Міністерство оборони РФ вигадало нові фейки щодо скоєного злочину російськими загарбниками.

Російське військове відомство, як зазвичай, намагається зняти відповідальність зі свої військових за обстріли житлових кварталів і вбивство громадян.

Зокрема, в Росії запропонували два злочинних брехливих твердження. Що, по-перше, начебто били по ангарам зі зброєю, яка надійшла з Європи та США. А, по-друге, що ТЦ, який начебто загорівся від детонації снарядів, не працював і людей там не було.

Проте, як зазначив голова МВС України Денис Монастирський, військових об'єктів навколо ТЦ "Амстор" в Кременчуку в радіусі 5 км не було.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?