Армія РФ завдала серію масованих ракетних ударів по Миколаєву
Категорія
Україна
Дата публікації

Армія РФ завдала серію масованих ракетних ударів по Миколаєву

Армія РФ завдала серію масованих ракетних ударів по Миколаєву
Джерело:  online.ua

Протягом ночі військові злочинці кремлівської окупаційної армії випустили по Миколаєву не менше 11 ракет та обстріляли з РСЗВ Очаків.

Джерело: Telegram-сторінка голови Миколаєвської ОДА Віталія Кіма

Наслідки масованого ракетного обстрілу окупантів Миколаєва 

Зазначається, що частину випущених кремлівськими загарбниками ракет збили українські системи ППО.

Окрім цього окупанти з РСЗВ обстріляли Очаків.

За інформацієюголови Миколаївської облради Ганни Замазєєвої, росіяни прямим влучанням ракет вдарили по Очакову сьогодні близько 05:00 ранку.

Шість поранених, з них 4 дитини - тримісячне немовля зараз у комі, однорічна дитина та 13 та 16 - річні. Дві людини загинуло. Серед них дитина 6 років! Розбір завалів триває, - зазначила Замазєєва.

За словами керівника області, наслідки ракетних ударів по Миколаєву зараз уточнюються.

Фото - facebook.com/MNS.GOV.UA

При цьому через обстріл Очакова, троє людей загинули, а ще шість отримали поранення.

Загинула дівчинка шести років, тримісячна дитина у комі. Триває робота ДСНС з розбору завалів, - повідомив Віталій Кім.

У той же час в Міноборони РФ цинічно заявили, нібито українські військові готуються підірвати Криворізьку ТЕС, щоб звинуватити у цьому військових РФ.

Українське командування свідомо розмістило свої збройні формування на Криворізькій теплоелектростанції (місто Зеленодольськ). Не виключено, що, не зумівши спровокувати російські збройні сили на нанесення удару по Криворізькій ТЕС, українські націоналісти можуть самі підірвати елементи електростанції, - заявили в Міноборони країни-окупанта.

При цьому у відомстві заявляють, що Україна нібито представить світовій спільноті "підроблені докази нанесення удару з боку російських військ".

Міноборони РФ заявляє, що нібито ЗСУ хочуть створити гуманітарну та енергетичну катастрофу на території країни, щоб звинуватити Росію.

Згодом цю інформацію спростували в прес-службі ДТЕК.

Ніякого озброєння на території промислового підприємства немає і ніколи не було. На станції присутні тільки працівники ТЕС, які забезпечують її роботу, - зазначили в компанії.

У компанії розцінюють подібні заяви країни-агресора як виправдання можливості чергового терористичного акту, організованого окупаційними військами на об'єкт цивільної інфраструктури України.

Компанія в черговий раз звертає увагу світової спільноти на військові злочини Росії в Україні і цілеспрямовані атаки, які готуються по об'єктах критичної інфраструктури.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?