Путін запланував на літо 4,5 тис військових навчань в РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін запланував на літо 4,5 тис військових навчань в РФ

Путін запланував на літо 4,5 тис військових навчань в РФ
Джерело:  online.ua

Команда російського президента Володимира Путіна заявила, що армія РФ планує провести понад 4500 навчань і тренувань до кінця літа. Цю інформацію підтвердив очільник Міністерства оборони РФ Сергій Шойгу.

Джерело: російський  "Інтерфакс", сайт  Міноборони Росії

В Росії на літо запланували 4,5 тисячі військових навчань

Як стверджує Сергій Шойгу , основні зусилля будуть спрямовані на "вдосконалення індивідуальних показників" і "збереження інтенсивності бойової підготовки".

"Головним підсумком 2021 навчального року в російській армії стануть спільні російсько-білоруські стратегічні навчання "Захід-2021". Повідомляється, що на них планують створити складну повітряну обстановку і масово застосовувати авіацію", - йдеться в повідомленні.

Пресслужба російського оборонного відомства стверджує, що в новому навчальному році, який почався з червня, мають намір провести понад 1000 навчань повітрянодесантних військ.

В першу чергу, йдеться понад 50 заходів за планом міжнародної діяльності, 7 з яких – це спільні навчання військ, 12 батальйонних тактичних навчань з десантуванням особового складу і техніки, а також 2 полкових тактичних командно-штабних навчання також з десантуванням.

"Центральний військовий округ в літній період проведе 9 міжнародних навчань в Росії, Киргизії, Таджикистані і Узбекистані, в також "антитерористичне" навчання "Мирна місія-2021" у вересні", - повідомляє пресслужба Міноборони РФ.

Що цікаво, нещодавно Сергій Шойгу вкотре вирішив нагадати міжнародній спільноті про те, що "Росія переміщує війська в межах своєї території за власними планами, ніякого зовнішнього впливу тут немає і бути не може".

Коротко про попередження щодо атаки РФ

  • Очільник ЗСУ Руслан Хомчак заявив, що під виглядом підготовки до майбутніх військових навчань "Запад 2021" РФ стягує війська до кордону з Україною.

  • Європейське командування збройних сил США привело війська у бойову готовність найвищого рівня через нові провокації РФ.

  • Українська розвідка попередила, що РФ готує масштабні провокації й може ввести бойовиків вглиб України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?