Путін заявив про десятки людей з оточення, яких одночасно вразив коронавірус
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін заявив про десятки людей з оточення, яких одночасно вразив коронавірус

Путін заявив про десятки людей з оточення, яких одночасно вразив коронавірус
Джерело:  online.ua

Лідер російського режиму Володимир Путін заявив, що серед його близького оточення виникли одночасно десятки нових випадків захворювання на коронавірус COVID-19.

Джерело: Інтерфакс

За словами президента, саме це змусило його скасувати безліч візитів та піти на самоізоляцію, про що з резонансом проінформували напередодні у середу, 15 вересня.

“Ви знаєте, що, на жаль, змушений був в останній момент скасувати свій візит в Душанбе, мені дуже шкода. Але це пов'язано з тим, що в найближчому оточенні, як ви знаєте, виявлені випадки захворювання коронавірусів, це не один, не два, кілька десятків людей. І тепер доводиться протягом декількох днів дотримуватися режиму самоізоляції”, - наголосив сам Путін.

Ще 13 вересня російський диктатор проводив зустрічі - однією з останніх була особиста розмова з паралімпійцями, що виступали в Токіо без державного прапора.

“Я думаю, мені самому на карантин доведеться, у нас дуже багато людей хворіє”, - уточнив він того ж дня.

Путін на самоізоляції

Згідно з останніми даними, російський диктатор продовжить виконувати свої обов’язки та братиме участь у раніше запланованих заходах, однак у режимі онлайн.

“Володимир Путін повідомив, що через виявлені випадки захворювання коронавірусом в його оточенні він повинен протягом певного періоду дотримуватися режиму самоізоляції”, - говориться в офіційній заяві з цього приводу.

Путін говорив про “свій карантин” ще напередодні. Проте тоді його речник Дмитро Пєсков пояснив, що про самоізоляцію глава держави сказав “образно”.

Путін і коронавірус

Ще від початку коронавірусної глобальної епідемії російський лідер та в цілому Кремль не ініціювали жодних жорстких обмежень для боротьби проти вірусу.

Водночас сам президент регулярно бере участь у різноманітних заходах через відеозв’язок з “бункеру” - спеціальної регулярної локації, назву якій надали журналісти й соцмережі.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?