У Путіна прокоментували можливість повномасштабної війни між РФ та Україною
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна прокоментували можливість повномасштабної війни між РФ та Україною

У Путіна прокоментували можливість повномасштабної війни між РФ та Україною
Джерело:  online.ua

Команда російського президента Володимира Путіна назвала міркування українського лідера Володимира Зеленського про ймовірність повномасштабної війни Росії і України "апокаліптичними". З такою заявою 10 вересня виступив незмінний речник Кремля Дмитро Пєсков.

Джерело: "ТАСС"

Влада РФ назвала апокаліптичними роздуми Зеленського про війну з РФ

Російські журналісти попросили речника Володимира Путіна прокоментувати заяву глави України Володимира Зеленського, який раніше допустив ймовірність повноцінної війни з Росією, а також наголосив, що це було б найбільшою помилкою РФ.

У Дмитра Пєскова поцікавилися, чи бачать таку небезпеку в Кремлі.

Пресссекретар Путіна цинічно зазначив, що в Кремлі "з жалем сприйняли подібну заяву українського лідера".

"Ми не хотіли б вдаватися до якихось апокаліптичних очікувань", - відповів на запитання журналістів Дмитро Пєсков.

Що говорив Зеленський про ймовірну повномасштабну війну з РФ

10 вересня український лідер Володимир Зеленський під час форуму YES Brainstorming "Після COVID = Перед катастрофою? Кроки до виживання" публічно зізнався, що допускає можливість повномасштабної війни з РФ.

"Вважаю, що це буде найбільша помилка Російської Федерації. Вважаю, що після ніколи не буде існувати сусідства Росії, України, Білорусі, тому що там на території є присутність Росії... Це найстрашніше, що я можу уявити собі, але, на жаль, така є ймовірність", - заявив президент України.

Що важливо розуміти, Росія 8 рік здійснює гібридну військову агресію проти України: незаконно окупувала частину України - Кримський півострів - та підтримує незаконні збройні формування на Донбасі. При цьому країна, якою керує диктатор Володимир Путін, не визнає незаконність своїх дій та ігнорує погрози міжнародної спільноти.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?