Путін згоден на переговори про припинення вогню — Орбан
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін згоден на переговори про припинення вогню — Орбан

Путін згоден на переговори про припинення вогню — Орбан
Джерело:  online.ua

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан почав стверджувати, що російський диктатор Володимир Путін під час їхньої бесіди нібито дав позитивну відповідь на його пропозицію про зустріч з лідерами України, Франції та Німеччини в Будапешті задля припинення вогню, однак також висунув свої умови.

Джерело:  Index

Орбан запевняє, що Путін готовий до нормандських переговорів

За словами глави Угорщини, під час розмови з президентом РФ Володимиром Путіном він озвучив пропозицію, аби президенти України та Франції і канцлер Німеччини зустрілися з Путіним у Будапешті, не задля переговорів про мирну угоду, а негайне припинення вогню.

Віктор Орбан та Володимир Путін (фото — commons.wikimedia.org)

Віктор Орбан заявив, що відповідь російського диктатора була позитивною, але він має свої умови для цього.

Не можна також не згадати про те, що після виборів угорський прем'єр назвав українського лідера Володимира Зеленського серед противників свого режиму.

Володимир Зеленський наголошує, що Орбан зараз "заграє" з Росією, однак йому доведеться обрати між РФ і іншим світом.

В цій ситуації йому доведеться обирати між Росією і іншим світом. Він може говорити, що я обираю Угорщину. Але Угорщина є частиною іншого світу, вони є в ЄС. Ми точно розуміємо, що це європейська держава. Він може продовжувати загравати, йому потрібні дешеві енергоресурси тощо. Довго це не буде, - наголосив український лідер.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?