Путін знайшов спосіб узаконити тотальну мобілізацію в Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін знайшов спосіб узаконити тотальну мобілізацію в Росії

Путін знайшов спосіб узаконити тотальну мобілізацію в Росії
Джерело:  online.ua

Вже 11 квітня Держдума РФ розгляне ініціативу щодо схвалення видачі електронних повісток в Росії. 

Джерело:  голова оборонного комітету Держдуми Андрій Картаполов

Що відомо про схвалення видачі електронних повісток в РФ 

За словами представника Держдуми РФ, повістки в електронній формі матимуть такий самий юридичний статус, що й паперові за умови підтримки данного рішення іншими депутатами.

Картополов заявив, що таким чином повістки розсилатимуться за допомогою додатку "Госуслуги", допис у якому росіянам заборонили видаляти.

Також повістки розсилатимуть через Багатофункціональний центр.

Також законопроектом, який завтра розглянуть депутати країни-агресора, пропонується запровадити нові обмеження для "ухилянтів".

Картаполов уточнив, що якщо людина "вдає, що не отримала повістку", вона зобов'язана з'явитися у військовий комісаріат протягом двох перших тижнів наступного призову.

Якщо вона цього не зробить, то проти неї запровадять обмеження на виїзд. У разі повторної неявки "порушнику" заборонять керувати транспортом, укладати угоди з нерухомістю та брати кредити.

Армія РФ посилює ППО поблизу кордону з Україною

Російське Міністерство оборони відзвітувало про те, що на кордоні з Україною збільшили кількість підрозділів з системами протиповітряної оборони.

Як зазначають у пропагандистському виданні, у Білгородській, Курській та Брянській областях удвічі збільшили кількість підрозділів, оснащених зенітними комплексами великої та середньої дальності, а саме: С-400, С-300, С-350.

Також у вищезгаданих областях нібито уп'ятеро збільшили кількість комплексів "Панцир-С".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?