Путін знову на узбіччі: соцмережі насмішила обіцянка Трампа зателефонувати в Кремль
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін знову на узбіччі: соцмережі насмішила обіцянка Трампа зателефонувати в Кремль

Путін знову на узбіччі: соцмережі насмішила обіцянка Трампа зателефонувати в Кремль
Джерело:  online.ua

У мережі посміялися над  обіцянкою переможця президентських виборів в США Дональда Трампа зателефонувати президенту Росії Володимиру Путіну після того, як республіканець вже провів розмови з багатьма світовими лідерами.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на користувачів Twitter.


Відзначимо, що мільярдер Трамп дав перше після виборів інтерв'ю виданню The Wall Street Journal, в якому розповів про свої плани на посаді американського президента і додав, що отримав "чудовий" лист від президента Росії Володимира Путіна і між ними незабаром має відбутися телефонна розмова.


Читайте також: Німеччина жорстко пройшлася по "чоловічій дружбі" Трампа і Путіна



Користувач Vlad критично оцінив факт того, що з більшістю світових лідерів Трамп уже переговорив, а у відповідь на лист Путіна тільки пообіцяв зателефонувати: "Трамп після свого обрання вже встиг поговорити і з Терезою Мей і з Меркель і навіть з Оландом. Путін як завжди на узбіччі світової політики".





Ed Eismontas: "Дональд відразу поставить на місце плешивого пахана з бензоколонки.))"


Vlad: "Вважаю образою то що Мей, Меркель і Оланд Трамп подзвонив а розмова з Путіним лише на рівні "незабаром".



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше політолог Олена Галкіна розповіла, чому  Володимиру Путіну на посту президента США була б зручніше кандидат від Демократичної партії Хілларі Клінтон, ніж Трамп.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?