Путін зустрівся з генсеком ООН і заявив про надію на дипломатію
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін зустрівся з генсеком ООН і заявив про надію на дипломатію

Путін зустрівся з генсеком ООН і заявив про надію на дипломатію
Джерело:  online.ua

Президент Росії Володимир Путін заявив генсеку ООН Антоніу Гутеррешу, що розраховує на "домовленості з Україною на дипломатичному треку".

Джерело: РосЗМІ, CBS News

Генсек ООН зустрівся з Путіним 

Після того, як не вдалося переконати президента Росії Володимира Путіна зупинити війну в Україні, відправивши емісара, Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш у вівторок прибув у Москву, щоб особисто зустрітися з Путіним.

Росія розраховує, що вдасться досягти домовленостей із Україною на дипломатичному треку. Ми ведемо переговори і не відмовляємося від них. Крім того, на переговорах в Стамбулі нам вдалося досягти серйозного прориву, - сказав Путін генсеку ООН.

Також російський диктатор заявив, що РФ знає, хто і що робив у Бучі. А також, що РФ почала військову операцію у відповідності з статутом ООН.

Глава ООН визнав неспроможність глобальної організації взагалі здійснити будь-які зміни на місцях в Україні, і сказав, що він «стурбований неодноразовими повідомленнями про порушення міжнародного гуманітарного права та права прав людини та можливі воєнні злочини».

28 квітня генсек ООН прибуде в Київ для зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?