Путін звільнив командувача Західного військового округу Журавльова через провали на фронті
Категорія
Україна
Дата публікації

Путін звільнив командувача Західного військового округу Журавльова через провали на фронті

Путін звільнив командувача Західного військового округу Журавльова через провали на фронті
Джерело:  online.ua

Очільник Кремля Володимир Путін продовжує проводити звільнення та ротації у російському військовому керівництві через провали на фронті в Україні. 2 жовтня стало відомо, що свою посаду втратив командувач Західного військового округу (ЗВО) Олександр Журавльов.

Джерело: росЗМІ

Путін звільнив командувача Західного військового округу Журавльова

Як вдалося дізнатися російським журналістам, диктатор Путін звільнив Журавльова за невдачі на фронті. Указ на звільнення був підписаний ще 28 вересня.

Новим командувачем Західного військового округу став генерал-лейтенант Роман Бердніков.

Варто звернути увагу на те, що свого часу він керував групою російських військ у Сирії.

Що цікаво, на сайті Міноборони Росії досі Журавльов ще вважається главою ЗВО.

Що відомо про Журавльова

Олександр Журавльов – воєнний злочинець, оскільки саме він керував армії РФ на Півночі України. Окрім того, він причетний до обстрілів Харкова.

Як вдалося дізнатися американським журналістам, генерал наказав обстрілювати Харків 28 лютого 17 установками БМ-30 "Смерч". Також він причетний до воєнних злочинів у Сирії, за що отримав зірку героя Росії.

Олександр Журавльов (фото - mil.ru)

Слід зазначити, що війська Західного військового округу брали участь у боях у Харківській області. Та, як відомо, у вересні в ході успішного контрнаступу ЗСУ майже всю Харківщину було звільнено з-під окупації.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?