ПВК Вагнера зазнає численних втрат в результаті невдалих спроб наступу у Бахмуті
Категорія
Україна
Дата публікації

ПВК Вагнера зазнає численних втрат в результаті невдалих спроб наступу у Бахмуті

ПВК Вагнера зазнає численних втрат в результаті невдалих спроб наступу у Бахмуті
Джерело:  online.ua

У Держприкордонній службі заявили про відбиття чотирьох спроб штурмів найманців терористичної російської ПВК "Вагнера" у Бахмуті на Донеччині.

Джерело: Telegram-канал Держприкордонної служби

Що відомо про успіхи ЗСУ та втрати окупантів 

У відомстві повідомили, що "вагнерівці" прагнули непомітно наблизитись до опорних пунктів українських військових в Бахмуті, однак ЗСУ жорстко зупинили ці спроби.

У наслідок невдалої атаки ПВК "Вагнера" втратила не менше 15 найманців.

Загони ПВК "Вагнера" планували непомітно наблизитися до опорних пунктів та прорвати рубіж оборони. Проте натомість відчули зосереджений вогонь від наших захисників. Окупанти розбіглися по руїнах: 5 з них вже нікуди ніколи не побіжать, 9 поранено, - йдеться у повідомленні ДПСУ.

Окрім цього в МВС України повідомили, що "Гвардії наступу" знищили вантажне авто окупантів на Бахмутському напрямку.

Військовослужбовці 3-ї бригади оперативного призначення "Спартан" Національної гвардії України спільно з 44-ою окремою артилерійською бригадою Збройних Сил України виявили та знищили вантажний автомобіль окупантів, - повідомили у відомстві.

За їх даними, росіяни використовували цю вантажівку для переміщення боєприпасів на Бахмутському напрямку.

У Краснодарському краї РФ для вагнерівців відкривають цілі кладовища

У місті Гарячий Ключ на території Краснодарського краю всупереч протестам місцевих жителів і представників влади масово ховають загиблих найманців ПВК "Вагнера".

Місцевий Telegram-канал "Горячий Ключ NEWS" показад серію відео з похорону найманців ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина.

Сам Пригожин тим часом опублікував коментар, в якому нагадав, що на місцеву владу довелося тиснути, щоб організувати поховання.

Спасибі всім тим, хто підтримав нас, і змусив адміністрацію Гарячого Ключа не перешкоджати похорону бійців ПВК "Вагнера" на цвинтарі в станиці Бакинській, - цинічно заявив Пригожин.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?