Ракетні удари армії РФ. З-під завалів у Селидовому врятовано постраждалого — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Ракетні удари армії РФ. З-під завалів у Селидовому врятовано постраждалого — відео

МВС України
Селидове

У Селидовому на Донеччині, по якому в ніч проти 21 листопада російські окупанти випустили 4 ракети, продовжують пошукові роботи. З-під завалів будівлі врятували чоловіка.

Народився у сорочці

Під час пошукової операції в Селидовому після масованих ракетних ударів РФ по лікарні та шахті 21 листопада вдалося врятувати чоловіка.

Про це повідомляє МВС України у Telegram.

Селидове. Кадри порятунку пораненого чоловіка з-під завалів, – йдеться у повідомленні.

У МВС України додають, що наразі рятувальні роботи тривають.

Поліцейські-парамедики евакуйовували пацієнтів і медперсонал, а також надавали допомогу постраждалим.

Обстріл Селидового

Російські війська з вечора 20 листопада і вночі 21 листопада влаштували чергову атаку по Україні, запустивши п'ять ракет – "Іскандер-К" та чотири С-300 і 10 дронів-камікадзе. ППО вдалося збити 9 із 10 "шахедів" і ракету "Іскандер-К".

А чотирма ракетами С-300 РФ вдарила по шахті та лікарні у Селидовому Донецької області. Спочатку повідомлялося про 6 поранених. Пізніше додалося ще двоє поранених.

У ніч на 15 листопада російська армія також вдарила ракетами С-300 по Селидовому Донецької області. Під ударом опинився один із житлових будинків.

Спочатку повідомлялося про одну загиблу та двох поранених. Пізніше кількість постраждалих зросла до трьох людей. А кількість загиблих – до двох.

За даними рятувальників, ударом було зруйновано цілий під'їзд.

Аварійно-рятувальні роботи на місці тривали дві доби. Загалом за підсумками рятувальної операції, яку завершили 16 листопада, чотири особи загинули, троє були поранені.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?