Разумков після відставки планує виконувати політичні обіцянки 2019 року
Категорія
Політика
Дата публікації

Разумков після відставки планує виконувати політичні обіцянки 2019 року

Разумков після відставки планує виконувати політичні обіцянки 2019 року
Джерело:  online.ua

Дмитро Разумков після відставки з посади голови Верховної Ради планує зібрати велику команду та продовжити працювати над виконанням обіцянок людям, які дали «слуги» у 2019 році. Про це Разумков заявив під час брифінгу у Верховній Раді.

Джерело: брифінг Разумкова.

«Я буду працювати далі. Посада – це інструмент. Звичайно, без посади голови Верховної Ради це буде важче робити. А може, і ні. Тому що ти себе відчуваєш людиною, яка повертається до 19 року... Працювати я буду так само багато. Сили є, час є, команда – буде і будемо рухатися вперед. Нам треба багато всього ще зробити з тих реальних обіцянок, які ми давали людям. Планую велику команду», – зазначив Разумков.

Політик підкреслив, що є багато людей, які сповідують ті самі принципи і цінності, в тому числі серед депутатів.

Разумков про допомогу олігархів

На запитання журналістів, чи за останню добу йому хтось телефонував з українських олігархів, пропонуючи свою допомогу, Разумков відповів, що "олігархи не телефонували і не пропонували допомогу". Він заявив, що телефонних дзвінків від олігархів не було і за ті два роки, коли він був головою Ради.

Також він запевнив, що не боїться повторити долю колишнього прем’єра Олексія Гончарука та колишнього голови Офісу президента Андрія Богдана, які, втративши посади, зовсім зникли з політичного життя країни. Разумков зазначив, що "не можна боятися, коли ти йдеш".

Разумков про розмови з Зеленським

Дмитро Разумков переконує, що не намагався поговорити з президентом Зеленським, з тим, щоб уникнути відставки. Він заявляє, що в нього не було завдання будь-що залишитись на посаді.

Нагадаємо, сьогодні, 5 жовтня, народні депутати відсторонили голову ВР Дмитра Разумкова від ведення пленарних засідань парламенту упродовж двох днів. Відповідне рішення підтримали 240 народних обранців.

Окрім цього, вони підтримали ініціативу внесення до порядку денного шостої сесії Верховної Ради питання про відкликання Разумкова з посади спікера парламенту. Розгляд питання про відставку Разумкова з посади голови Ради має відбутися 7 жовтня.

Читайте також:

  • Рада назвала дату голосування за відставку Разумкова.

  • Депутати відсторонили Разумкова від ведення пленарних засідань.

  • Разумков прокоментував своє відсторонення з посади спікера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?