Разумков запропонував Трухіну прокоментувати скандальну ДТП
Категорія
Україна
Дата публікації

Разумков запропонував Трухіну прокоментувати скандальну ДТП

Разумков запропонував Трухіну прокоментувати скандальну ДТП
Джерело:  online.ua

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков вважає, що народний депутат з “Слуги народу” Олександр Трухін сам має прокоментувати ДТП за його участю, і пояснити, що трапилося. Також спікер парламенту сподівається на неупередженість в розслідуванні справи про скандальне ДТП.

Джерело: “Інтерфакс-Україна”.

Про це Дмитро Разумков заявив у вівторок, 31 серпня, на брифінгу.

Він сказав, що Трухін має пояснити, "що насправді сталося для того, щоб ми зараз не займалися домислами".

"Це правильно і чесно. Я думаю, що так і треба робити. Сподіваюся, що колега на це піде", - додав Разумков

Також Разумков розраховує на максимально жорстку реакцію з боку правоохоронних органів в разі підтвердження фактів щодо видалення за гроші новини про ДТП.

"Я думаю, що засобам масової інформації слід було б навіть сказати, хто пропонував (гроші за видалення публікацій про це ДТП - ІФ) або надати інформацію правоохоронцям, тому що це дуже цікаво. Справа навіть не в ДТП, бо всі ми - люди, і всі можемо потрапити в ДТП. Питання в іншому: якщо будуть підтверджуватися всі інші факти, пов'язані з цією подією, то реакція повинна бути жорсткою", - підкреслив Разумков.

Він зазначив, що цю справу повинні будуть забрати ДБР від МВС, з Національної поліції, тому що це зона відповідальності саме їх.

ДТП за участю Трухіна

Нагадаємо, 23 серпня народний депутат фракції "Слуга народу" Олександр Трухін, спричинив ДТП дорогою з Полтави до Києва. Перед тим, як сісти за кермо автомобіля, він вживав алкоголь, стверджують ЗМІ.

Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали 6 людей, серед яких двоє дітей, голова комітету арбітрів федерації футболу України Лучано Лучі та його помічник Роман Лишень.

Пізніше близько 30-ти ЗМІ видалили новину про ДТП за участю нардепа від “Слуги народу”. Як зізналися деякі журналісти, за видалення новини про Трухіна сайтам пропонували щонайменше 200 доларів.

Читайте також:

  • Журналісти знайшли відео ДТП "слуги народу", яке хотіли приховати

  • Бив ногами по голові: у Раді колишні "слуги народу" влаштували запеклу бійку.

  • Разумков різко відповів на закиди секретаря РНБО Данілова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?