РДК ліквідував групу бійців ФСБ у Курській області — Буданов
Категорія
Україна
Дата публікації

РДК ліквідував групу бійців ФСБ у Курській області — Буданов

РДК ліквідував групу бійців ФСБ у Курській області — Буданов
Джерело:  online.ua

Як повідомляє глава ГУР МО Кирило Буданов, під час бою у Курській області РФ бійці Російського добровольчого корпусу, які воюють на боці Україні, встигли ліквідувати декількох фсб-шників, прикордонників та військових.

Джерело: NV

Буданов похизувався новими успіхами РДК на території РФ

Росіяни написали, що там був бій: кілька співробітників ФСБ, прикордонників і їхніх військових убито. Було таке, просто це не настільки масштабні дії, — розповів Кирило Буданов.

За словами шефа української розвідки, спираючись на логіку того, що відбувалось і відбувається, він вірить в те, що російські добровольці у найближчому майбутньому діятимуть з іще більшим розмахом.

Діяльність РДК та інших підрозділів буде розвиватися, як і масштаб пов’язаних із цією діяльністю подій, — заявив начальник ГУР МО України.

Варто зазначити, що 26 вересня лідер РДК Денис Нікітін заявив про нову групу добровольців, які прибули до України та показав фотопідтвердження своїм словам.

Оскільки налагоджено процес легального заїзду, новобранці з РФ тепер приїжджають десятками, - написав він.

Фото - t.me/russvolcorps

Більше про діяльність та плани РДК ви можете дізнатися з інтерв’ю online.ua з главою штабу Російського добровольчого корпусу Олександром "Фортуною". Дивіться тут:

В Україні з’явиться вже третій батальйон добровольців з Росії

За словами очільника РДК, з Росії надходить багато заявок від людей, які хочуть приєднатися до його корпусу.

Анастасія Сергєєва з Громадянської ради, варшавської організації, яка допомагає з переміщення російських добровольців в Україну, сказала, що є «кілька сотень» нерозглянутих заявок від росіян, які прагнуть воювати на боці України.

Зараз Громадська рада працює над створенням третього батальйону росіян в Україні, який буде відомий як Сибірський батальйон.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?