РДК показав свій бій з ФСБ на території Росії — потужне відео
Категорія
Світ
Дата публікації

РДК показав свій бій з ФСБ на території Росії — потужне відео

РДК показав свій бій з ФСБ на території Росії — потужне відео
Джерело:  online.ua

6 вересня бійці Російського добровольчого корпусу відзвітували про новий успішний рейд на територію РФ — вони підтверджують ліквідацію щонайменше одного працівника ФСБ та поранення ще 10.

Джерело:  РДК

Що відомо про новий рейд РДК на територію Росії

Представники РДК спільно з суміжними підрозділами провели черговий успішний вогневий рейд у прикордонній смузі. Щонайменше один співробітник ФСБ загинув, близько 10 поранено, - йдеться в заяві Російського добровольчого корпусу.

Окрім того, бійці РДК зафіксували на відео, яким був їхній бій з російськими спецслужбовцями.

Також російські добровольці вкотре висміяли ФСБ РФ, адже кремлівській спецслужбі здалося, що вона вела бій не з воїнами РДК, а з вигаданими "українськими ДРГ"

Вітаємо ФСБ РФ із черговим «видавлюванням»! «Успішне відбиття атаки українських ДРГ» не було б таким успішним, якби як мінімум двоє співробітників відомства не розлучилися з життям. Можливо, їм варто було працювати у відділі боротьби з репостами (у ФСБ такий точно є). До речі, ви знову переплутали: ваших хлопчиків/конторських мужиків розклали не укроДРГ, а бійці Російського Добровольчого Корпусу!, - іронічно коментують заяви ФСБ з цього приводу бійці РДК.

Фото - скриншот

 Чи можна розраховувати на нові заколоти у РФ — прогноз начальника штабу РДК

 Після провального заколоту Пригожина в Росії можливі нові військові повстання.

За словами очільника штабу Російського добровольчого корпусу Олександра "Фортуни", бійці РДК своїми рейдами в Брянську та Бєлгородську області уже показали, що це цілком можливий варіант розвитку подій.

Я думаю, що спроби такі будуть здійснюватися. Тобто був перший похід РДК на Брянськ. Успішний. Другий успішний. Згодом був Білгород №1, Білгород №2. Все це було вдало. Кожним своїм рейдом ми показували, що це можна зробити.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?