Реал – Шахтар. Де і коли дивитись матч Ліги чемпіонів
Категорія
Спорт
Дата публікації

Реал – Шахтар. Де і коли дивитись матч Ліги чемпіонів

Реал – Шахтар. Де і коли дивитись матч Ліги чемпіонів
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 3 листопада, на стадіоні Сантьяго Бернабеу у столиці Іспанії донецький Шахтар зіграє проти мадридського Реалу. Матч відбудеться у рамках четвертого туру групового раунду Ліги чемпіонів. Поєдинок має розпочатися о 19:45 за Києвом.

Джерело: пресцентр ФК Шахтар

В останньому домашньому матчі проти Реала донецький Шахтар програв з вельми образливим рахунком 0:5. Після аналізу першого матчу між командами, який пройшов у Києві, можна стверджувати, що раціональніший шлях досягти результату – зробити ставку на контратаки та зіграти з класичним опорним півзахисником.

Орієнтовні склади команд

Реал: Куртуа – Карвахаль, Мілітао, Алаба, Менді – Азар, Модріч, Каземіро, Кроос, Вінісіус Жуніор – Бензема

Шахтар: Трубін – Додо, Марлон, Матвієнко, Ісмаїлі – Тете, Майкон, Патрік, Антоніо, Соломон – Фернандо

Під час майбутнього матчу Реал не зможе розраховувати на Дані Себальос (у нього травма кісточки), Маріано Діас (у нього перелом стегна) та Гарет Бейл (травма стегна). Крім цього, зважаючи на все, матч швидше за все пропустять Феде Вальверде і Родріго. Вони обидва були відсутні на тренуванні Реала, присвяченому майбутньому матчу.

Але Шахтареві варто враховувати те, що основний форвард Реала, яким є Карім Бензема, незважаючи на те, що пропустив матч з Ельче, вже повернувся і взяв участь у вищезгаданому тренуванні.

Шахтар вирушив до Іспанії без чотирьох футболістів атакуючої групи. Відомо, що майбутній поєдинок пропустять Євген Коноплянка, Жуніор Мораєс, Педріньйо та Лассіна Траоре. Усі інші футболісти здорові та готові до матчу.

Прогноз на гру Реал – Шахтар

Шахтар двічі обіграв Реал на груповому етапі турніру у 2020 році. Але, зважаючи на те, що сьогодні команда перебуває під керівництвом нових тренерів, а схеми захисту та нападу дещо змінилися, ситуація трохи інша.

Атакуючий потенціал "гірників" цього року трохи "бідніший" - без Педріньо та Траоре команда демонструє не найбільш впевнений футбол. З іншого боку, нинішній Реал – команда, яку можна "возити", це доказує нещодавня ситуація з Шерифом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?