Ретроградний Меркурій знову повернувся — як його пережити
Категорія
Технології
Дата публікації

Ретроградний Меркурій знову повернувся — як його пережити

Ретроградний Меркурій знову повернувся — як його пережити
Джерело:  online.ua

30 травня на Землі настав другий в 2021 році ретроградний Меркурій, який триватиме до 23 червня. Він буде особливо небезпечним, оскільки співпаде з коридором затемнень.

Джерело: ONLINE.UA

Люди по-різному ставляться до поняття "ретроградний Меркурій", але це визначення вже давно набуло саркастично-номінального характер, оскільки все неприємне, що трапляється в період цього явища, як правило, покладають на витівки найменшої планети Сонячної системи. Однак, дійсно, коли Меркурій змінює курс і рухається у зворотний бік, його вплив на Землю складно ігнорувати. Цей факт підтверджують і астрологи, які попереджають, що в цей період життя може вийти з ладу і жартувати з цим не варто.

Ретроградний Меркурій - що це таке

Ретроградний рух планет - це явище, коли здається, що вони починають уповільнювати свій хід і як би рухатися у зворотний бік. Насправді, це оптична ілюзія, а планети продовжують свій рух вперед, причому несуться дуже швидко.

Найшвидшою планетою вважається Меркурій. Він обертається навколо Сонця кожні 88 днів і як мінімум три рази на рік стає рероградним. У цей період він обганяє нашу планету на своїй внутрішній орбіті, через що виникає відчуття, що він змінює напрямок і рухається ретроградно.

Незважаючи на те, що є логічне астрономічне пояснення того, чому Меркурій "змінює" курс, астрологи вважають, що в цей період на Землі відбувається щось вкрай важливе. Вважається, що саме Меркурій вселяє в людей енергійність, визначає швидкість роботи інтелекту, підтримує пам'ять і розсудливість. Однак це нівелюється в період ретроградності, в чому і ховається головна небезпека.

Рероградний Меркурій 2021 - хто в зоні ризику

Другий ретроградний Меркурій в 2021 році настане в знаку Близнюків, а це значить, що ретро фаза Меркурія буде відчуватися максимально гостро. Можуть виникнути проблеми в бізнесі, який може постраждати через помилкові розрахунки. Астрологи рекомендують в цей період обдумано і виважено підходити до прийняття серйозних рішень, уважно вивчати документи перед підписом, і не починати ніякі важливі процеси.

В особливій зоні ризику, за прогнозом астрологів, виявляться Водолії, Овни і Близнюки. Їм рекомендується не кидати слів на вітер, оскільки вони можуть дуже швидко розчинятися у Всесвіті і втілюватися в життя. Спокійніше цей період пройде для Раків і Козерогів. Але їх астрологи застерігають від азартних ігор - ймовірність програти велика, а програш стане початком тривалої чорної смуги.

Всім іншим знакам Зодіаку астрологи радять не приймати жодних рішень на любовному фронті, навіть якщо на горизонті з'являться колишні кохані і намагатимуться реанімувати любов. Експерти кажуть, що в період ретроградного Меркурія краще не починати все спочатку, навіть якщо відносини і є шанс відновити, інакше в майбутньому можна пожшкодувати про це.

Як пережити ретроградний Меркурій

Фото: pixabay.com

Астрологи вважають, що ретроградний Меркурій - це єдина подія, яка зачіпає всі знаки Зодіаку. Коли найближча до Сонця планета Сонячної системи змінює напрямок, то за цим слідують хаотичні зміни на Землі. Вони переконані, що період впливу ретроградного Меркурія - це і час сильного кармічного бумеранга, коли людина буде пожинати плоди своєї праці.

У період ретроградного Меркурія астрологи рекомендують:

  • не починати нічого нового;

  • відмовитися від подорожей і далеких поїздок;

  • не купувати дорогу техніку і нерухомість;

  • не будувати довгострокових планів;

  • не брати і не давати гроші в борг;

  • все перевіряти ще раз уважно і по кілька разів;

  • бути терплячими до перепадів настрою;

  • не поспішати і зберігати спокій.

При цьому періодом ретроградного Меркурія можна скористатися, щоб виправити минулі помилки і закінчити справи, відкладені в довгу шухляду. До речі, експерти запевняють, що якщо їх встигнути доробити до закінчення періоду ретроградного Меркурія, то можна отримати від Всесвіту в рази більше, ніж очікували.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?