Резніков назвав терміни контрнаступу ЗСУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Резніков назвав терміни контрнаступу ЗСУ

Резніков назвав терміни контрнаступу ЗСУ
Джерело:  online.ua

За словами міністра обоорони Олексія Резнікова, наразі українські військові активно готуються до масштабного контрнаступу, який повинен розпочатись вже у квітні або травні. Наразі терміни проведення контрнаступу залежать від погодних умов. 

Джерело:  ERR

Що відомо про підготовку ЗСУ до контрнаступу 

Відповідаючі на питання, скільки часу необхідно для перекидання на фронт танків Leopard, голова Міноборони зазначив, що вони будуть задіяні під час контрнаступу українських військових.

Ви побачите їх у контратаці за рішенням нашого Генштабу. Вже планується за кількома напрямками. Це залежить від того, який момент є найбільш підходящим, як вони вирішать. Такожвсе залежить від погодних умов. Навесні наша земля дуже волога. Можна використовувати тільки гусеничну техніку. Думаю, у квітні-травні ми їх побачимо, - пояснив Резніков.

На його думку, цього року на Україну очікують вкрай позитивні зміни, адже ЗСУ готуються до подальшої деокупації українських територій.

В Україну вже прибули танки Leopard 2 і БМП Marder

Протягом минулих вихідних в Україну прибули десятки німецьких танків Leopard 2 і БМП Marder.

За інформацією видання Bild, до України доставили 21 танк Leopard 2 А6 і близько 40 БМП Marder.

До цього Україна отримала 14 британських танків Challenger 2 і американські БТР Stryker.

Найближчим часом в Україну також повинні привезти понад 100 американських БМП Bradley, 50 шведських бойових машин CV90 і 40 французьких броньованих розвідувальних машин AMX-10RC.

Військовий оглядач видання Юліан Репке зазначив, що із прибуттям цієї техніки почнеться зворотній відлік до остаточної поразки злочинної російської армії в Україні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?