Резніков після Рамштайну заявив про формування "броньованого кулака" ЗСУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Резніков після Рамштайну заявив про формування "броньованого кулака" ЗСУ

Резніков після Рамштайну заявив про формування "броньованого кулака" ЗСУ
Джерело:  online.ua

Очільник Міністерства оборони Олексій Резніков повідомив, що підсумки останньої зустрічі міжнародних партнерів України у форматі "Рамштайн" вселяють у нього оптимізм. За словами міністра, наша армія отримає ще більше ППО, бронетехніки та боєприпасів. Окрім того, повідомляється, що Швеція передасть Україні 10 танків Leopard, Норвегія - 2 системи ППО NASAMS. Це уже підтвердили у Пентагоні.

Джерело: Твіттер-сторінка Олексія Резнікова

Які результати засідання "Рамштайн" 15 березня — заява Резнікова

Рамштайн-10" вселяє оптимізм: посилення ППО, постачання боєприпасів, тренування та формування "броньованого кулака, - повідомив Олексій Резніков.

Окрім того, він висловив вдячність своєму колезі, главі Пентагону Ллойду Остіну за визначне лідерство, а також подякував "друзям з антикремлівської коаліції за вашу готовність стояти з Україною до нашої перемоги".

9 країн мають передати Україні 150 танків Leopard

Не можна також не згадати про те, що перед початком засідання у форматі "Рамштайн" очільник Міноборони США Ллойд Остін офіційно підтвердив, що станом на 15 березня дев'ять країн заявили про свій намір передати Збройним силам України понад 150 танків Leopard.

Коаліція країн, які пообіцяли надати Україні танки Leopard, продовжує зростати. Дев'ять країн зараз зобов'язалися надати понад 150 танків Leopard, - заявив Остін, однак не уточнив, про які саме країни йдеться.

Він також додав, що під час чергового засідання "Рамштайну" країни-учасниці міркуватимуть, як інноваційно вирішити проблему виробництва боєприпасів для України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?