РФ готується використати хімічну зброю в Україні — Піонтковський
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ готується використати хімічну зброю в Україні — Піонтковський

РФ готується використати хімічну зброю в Україні — Піонтковський
Джерело:  online.ua

23 квітня керівництво Міністерства оборони РФ почало розповсюджувати фейки про те, що США нібито планують провокацію із застосуванням хімічної зброї. На переконання російського публіциста Андрія Піонтковського, це може означати, що, ймовірно, загарбники самі почали готуватися до використання такої зброї.

Джерело: "24 Канал"

Піонтковський попередив про новий план РФ щодо України

Це (заяви Міноборони РФ - ред.) значить, що вони готують використання хімічної зброї в Україні, – вважає російський публіцист.

Експерт звертає увагу на те, що російський бойовик з окупованого Донецька Едуард Басурін нещодавно уже "проговорився" про те, що в Росії є хімічні війська. На переконання Піонтковського, останнього за злиття цієї інформації уже ліквідували.

Публіцист припускає, що армія РФ розпочала підготовку до використання хімічної зброї, проте вони вже стільки "натворили" в Україні, що не розуміють, що залякувати українців вже пізно. Українці не відступлять.

Як уже згадувалося раніше, Міноборони РФ почало брехати, що Білий дім запланував влаштувати провокацію із застосуванням хімічної, ядерної чи біологічної зброї із метою звинувачення у цьому росіян.

Фото - t.me/minobrnaukiofficial

За словами самих окупантів, найімовірніші варіанти локацій для нібито провокацій – це: Запорізька АЕС; хімічні та біологічні об'єкти у Харкові та Києві; сховище радіоактивних відходів у населеному пункті Кам'янське.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?