РФ може ще два роки воювати проти України з поточною інтенсивністю – розвідка Литви
Категорія
Політика
Дата публікації

РФ може ще два роки воювати проти України з поточною інтенсивністю – розвідка Литви

РФ може ще два роки воювати проти України з поточною інтенсивністю – розвідка Литви
Джерело:  online.ua

У Литовській розвідці повідомили, що Росія може ще два роки продовжувати війну в Україні з "теперішньою інтенсивністю".

Джерело: Sky News

Скільки триватиме війна

Голова військової розвідки Литви Елегіюс Паулавічюс заявив, що у Москви є ресурси, щоб продовжувати війну в Україні ще два роки навіть з такою ж інтенсивністю, як зараз.

Однак Павлавічус сказав, що багато буде залежати від “підтримки російських військових з боку таких держав, як Іран та Північна Корея”.

Тих ресурсів, якими зараз володіє Росія, вистачить, щоб продовжити війну з нинішньою інтенсивністю протягом двох років. Як довго Росія зможе вести війну, також буде залежати від підтримки російської армії з боку таких держав, як Іран, Північна Корея.

Він додав, що якщо подивитися на те, що Росія має сьогодні, наприклад, стратегічний резерв, техніку, боєприпаси, озброєння, то вона може це вести з нинішньою інтенсивністю два роки.

Подальші наміри Росії у війні проти України

Вчора у звіті американської розвідки стверджується, що Володимир Путін підрахував, що найкращим варіантом буде затягувати війну в надії, що Захід врешті-решт відмовиться від підтримки України.

У розвідувальному співтоваристві США вважають, що Росія не хоче прямого військового конфлікту з силами США та НАТО, але є потенціал для цього.

Російські лідери, на їх думку, поки що уникали дій, які б поширили український конфлікт за межі кордонів України, але ризик “ескалації” залишається значним.

У звіті також зазначено, що Росія продовжить використовувати енергетику як інструмент зовнішньої політики, щоб спробувати примусити співпрацювати та послабити єдність Заходу щодо України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?