РФ може влаштувати аварію на Курській АЕС й звинуватити Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ може влаштувати аварію на Курській АЕС й звинуватити Україну

РФ може влаштувати аварію на Курській АЕС й звинуватити Україну
Джерело:  online.ua

На території Курської АЕС у РФ розпочалися масштабні роботи: росіяни переміщують велику кількість техніки та людей. Український політолог Олексій Голобуцький попереджає, що це може бути підготовкою до спланованої "аварії" і навіть вибуху, у яких Кремль звинуватить Україну, щоб розпочати ядерне протистояння.

Джерело: Олексій Голобуцький

Голобуцький попередив, що РФ може влаштувати аварію на Курській АЕС

Експерт звертає увагу на те, що активні роботи на російський АЕС почалися на тлі загострення ситуації навколо української ЗАЕС.

В той час, коли всі обговорюють можливий вибух на Запорізькій атомній, ворог починає незрозумілі приготування на одній зі своїх станцій. На території курської АЕС йдуть масштабні роботи, переміщується велика кількість техніки та людей. Враховуючи попередні заяви кремля, це все цілком може бути підготовкою до спланованої "аварії" і навіть вибуху, — попереджає Олексій Голобуцький.

Окрім того, він прогнозує, що у скоєному Кремль традиційно звинуватить українську сторону, щоб мати привід завдати удару по території нашої країни або ж підірвати ЗАЕС.

Задум простий: звинувативши Україну — росіяни оголосять "удар у відповідь". Що це буде – тактична ядерка чи вибух на ЗАЕС — не так вже й важливо. За відсутністю інших козирів, ворог таки може зважитися на реальне ядерне протистояння, — наголошує політолог.

Експерт пояснив, чому Путін не зупиниться на підриві Каховської ГЕС

Експерт з міжнародних енергетичних та безпекових відносин та президент глобалістики "Стратегія XXI" Михайло Гончар переконаний, що підрив росіянами Каховської ГЕС — це лише початок у запланованому Кремлем алгоритмі терактів та масштабних злочинів.

Йде певний алгоритм, в кінці якого проєкція загрози ядерного інциденту на Запорізькій АЕС, оскільки вона бере воду для систем охолодження реакторів саме з Каховського водосховища.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?