РФ обстріляла Херсонщину 40 разів із артилерії та танків
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ обстріляла Херсонщину 40 разів із артилерії та танків

РФ обстріляла Херсонщину 40 разів із артилерії та танків
Джерело:  online.ua

Російські окупанти за минулу добу атакували територію Херсонщини 40 разів, застосувавши артилерію, міномети та танки. Унаслідок обстрілів поранення отримала одна людина.

Джерело: Telegram голови Херсонської ОВА Ярослава Янушевича

За минулу добу армія РФ обстріляла Херсон 11 разів

Російські окупанти 40 разів обстріляли територію Херсонщини. Били з артилерії, РСЗВ, мінометів та танків, – повідомив Янушевич.

За його словами, місто Херсон ворог атакував 11 разів. Російські боєприпаси потрапили в завод, приватні будинки та багатоповерхівки.

Минулої доби через російські обстріли одна людина дістала поранення, – додав очільник Херсонської ОВА.

Що відомо про відновлення Херсонщини?

Як повідомляє Ярослав Янушевич, для відновлення світла на Херсонщині працює 25 бригади – це 112 робітників та 38 одиниць техніки. Бригади працювали на лініях, що живлять Іванівку, Новодмитрівку, Архангельське, Любимівку, Твердомедове, Старосілля, Комишани та Херсон.

Зазначається, що тривають роботи із розчищення доріг на Херсонщині. Фахівцям вдалося розчистити 234 кілометри доріг державного значення та 365 кілометрів – місцевого.

Вибухотехніки Нацполіції обстежили понад 15 гектар територій, вилучили 101 вибухонебезпечний предмет, знищили – 99. Піротехніки ДСНС обстежили понад 10 гектар територій, вилучили та знешкодили 151 вибухонебезпечний предмет, – повідомив Янушевич.

Також він додав, що спеціалісти Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби лагодять квартири містян після російських ударів. Вибиті вибуховою хвилею шибки закривали спеціальним матеріалом, лагодили пошкодження стін.

Повідомляєтья, що дорожники завершили облаштовувати реверсні обʼїзди на зруйнованому мосту на ділянці Херсон – Миколаїв, що на дорозі міжнародного значення М-14.

Над цим працювало 25 людей та 17 одиниць техніки. Фахівці продовжують працювати на цій ділянці дороги – триває ямковий ремонт та благоустрій. Початок робіт із відновлення зруйнованого мосту запланований на 2023 рік.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?