В окупованій Макіївці розстріляли 8 осіб — серед них діти
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованій Макіївці розстріляли 8 осіб — серед них діти

В окупованій Макіївці розстріляли 8 осіб — серед них діти
Джерело:  online.ua

Уночі 27 грудня у тимчасово окупованій Макіївці сталося убивство 8 людей, у тому числі чотирьох дітей. Убити родина була ромської національності, кожен загиблий має кульове поранення в голову.

Джерело: Telegram радника мера Маріуполя Петра Андрющенка

У окупованій Макіївці вбили родину з 8-ми людей

Вночі у окупованої Макіївці сталося страшне вбивство 8 людей, у тому числі чотирьох дітей.
Зранку окупаційна поліція повідомили про розкриття по "гарячих слідах" та затримання начебто підозрюваного місцевого мешканця, який просто хотів викрасти автівку, – повідомив Андрющенко.

Він стверджує, що ця інформація є брехнею, а російські окупанти приховують купу деталей.

По-перше, вбивство мало відверто націоналістичний характер. Вбита родина - ромської національності. По-друге, всі вбиті мають пульові поранення в голову з близької дистанції.

Усі публічні джерела Макіївці повідомляли (фактично прямо називали) що злочин скоєно військовими. Щодо “Вагнера” логічне припущення, але лише припущення, – наголосив радник мера Маріуполя.

За словами Андрющенка, його команда зробила моніторинг публічних джерел та працювали з інсайдерами і може стверджувати, що вбивство скоєне декількома людьми у військовій формі.

Логічно, що це лише початок. Далі не лише на окупованих територіях. Набравши на фронт нелюдів та злочинців, неонацистів та інший людський мотлох, невдовзі сама московія захлинеться від подібних насильницьких злочинів. Коли людям-соціопатам дають в руки зброю та безкарність - фінал завжди передбачуваний, – додав Андрющенко.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?