РФ обстріляла Очаків на Миколаївщині — багато поранених
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ обстріляла Очаків на Миколаївщині — багато поранених

РФ обстріляла Очаків на Миколаївщині — багато поранених
Джерело:  online.ua

9 січня армія Російскої Федерації обстріляла Очаків у Миколаївській області. Згідно з останніми даними, поранення отримали щонайменше 15 мирних мешкаців міста, серед них — дитина.

Джерело: очільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім у Telegram, голова Миколаївської обласної ради Ганна  Замазєєва в Telegram

Росія обстріляла Очаків у Миколаївській області: що відомо

Обстріл Очакова, 5 викликів 103. Пошкоджено лікарню багато вікон та дверей, на території лікарні постраждалих немає, - повідомив глава Миколаївської ОВА 9 січня о 15:00.

За декілька хвилин Віталій Кім опублікував нове повідомлення, заявивши про те, що відомо про 8 поранених, троє з яких довелося перевезти на лікування до Миколаєва.

Наслідки обстрілу Очакова російською армією (фото - telegram.org)

Він також підтведив, що станом на 16.52 кількість поранених продовжувала зростати.

Фото - скриншот Телеграм-каналу Віталія Кіма

Як згодом повідомила Ганна Замазєєва, сстаном на 17.39 у результаті обстрілу Очакова поранеення отрималиуже 10 осіб, серед них дитина 2 років.

Згідно з останніми даними Віталія Кіма, станом на 20:45 кількість поранених зросла до 15 людей.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?