РФ обстріляла центр Дніпра, чути вибухи у Києві та Черкасах
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ обстріляла центр Дніпра, чути вибухи у Києві та Черкасах

РФ обстріляла центр Дніпра, чути вибухи у Києві та Черкасах
Джерело:  online.ua

Ввечері 4 травня армія РФ обстріляла центр Дніпра - пошкоджено залізничну інфраструктуру. Окрім того, лунають вибухи у Києві та Черкасах - за попередніми даними, працює ППО. Влада закликає українців не виходити з укриттів, адже у всіх регіонах України наразі повітряна тривога.

Джерело: мер міста Борис Філатов у  Telegram, голова правління "Укрзалізниці"  Олександр Камишін  у Telegram

РФ обстріляла Дніпро, у Києві та Черкасах лунають вибухи

Обстріл прямо по центру Дніпра. З укриттів не виходимо! Чекаємо на офіційну інформацію від військової адміністрації, - наголосив Борис Філатов.

Фото - скриншот

За словами очільника правління "Укрзалізниці" Олександра Камишіна, загарбники завдали ракетного удару по залізничній інфраструктурі в Дніпрі.

Черговий ракетний обстріл залізничної інфраструктури в Дніпрі. Серед залізничників постраждалих немає. Ступінь пошкоджень оцінимо після закінчення повітряної тривоги, - повідомив він.

Як уже згадувалося раніше, другий день поспіль через ракетні атаки російських окупантів у майже всіх областях України, окрім окупованих Криму та Херсонщини, оголошено повітряну тривогу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?