РФ підготувала до запуску 20 ракет типу "Калібр" у Чорному морі
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ підготувала до запуску 20 ракет типу "Калібр" у Чорному морі

РФ підготувала до запуску 20 ракет типу "Калібр" у Чорному морі
Джерело:  online.ua

Українським розвідникам вдалося дізнатися, що на кораблях Чорноморського флоту Російської Федерації готові до запуску 20 крилатих ракет типу "Калібр". Про це повідомив речник оперативного командування "Південь" Владислав Назаров.

Джерело: оперативне командування  "Південь"

У Чорному морі РФ підготувала до запуску 20 ракет типу "Калібр"

Корабельне угруповання ворожого флоту не зазнало за ніч змін, продовжує триматися на безпечній для себе відстані від берега, аби не наражатися на чергове ураження. Тим ні менш 20 крилатих ракет типу "Калібр" - в готовності до застосування по Україні. Ворожа десантна операція наразі не імовірна, але й не виключена, -заявив Владислав Назаров.

Він також звертає увагу на те, що армія РФ продовжує артилерійські та мінометні обстріли населених пунктів у Миколаївській області. Протягом поточної доби противник обстріляв Широківську й Березнуватську громади, пошкодивши житлові будинки та фермерські приміщення.

Окрім того, наголошується, що упродовж ночі 18 червня нашим воїнам вдалося знищити 9 військовослужбовців РФ, 3 гаубиці "Мста-Б" й 3 одиниці автомобільної техніки окупантів.

Також Владислав Назаров просить українців не ігнорувати сигнали повітряної тривоги й попередив, що через шторм на узбережжя може прибити російські міни.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?