РФ удруге атакувала ракетами промисловий об'єкт на Полтавщині
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ удруге атакувала ракетами промисловий об'єкт на Полтавщині

Філіп Пронін / Полтавська ОВА
Ракета

Близько 20.00 28 січня Повітряні сили ЗСУ попередили, що на Кременчук летить балістична ракета. Пізніше було повідомлення про атаку РФ на промисловий об'єкт у місті.

Російська балістична ракета влучила у промислове підприємство у Кременчуці

Сьогодні під час російської ракетної атаки було зафіксовано влучання в промисловий обʼєкт в Кременчуцькому районі Полтавської області.

Про це повідомляє керівник Полтавської ОВА Філіп Пронін.

Другий день поспіль ворог атакував Полтавську область, – зауважив голова ОВА.

Він повідомив, що за попередньою інформацією знову є влучання в промисловий обʼєкт у Кременчуцькому районі.

До цього Повітряні сили ЗСУ попередили Кременчук про небезпеку.

28 січня близько 20:00 у Києві та низці областей оголосили повітряну тривогу через загрозу застосування росіянами балістичного озброєння. О 20.34 тривогу було відмінено.

Ракетний удар по Полтавській області 27 січня

Ввечері 27 січня у Кременчуці та Полтаві було чути вибухи, у низці областей оголошували повітряну тривогу. У Повітряних силах ЗСУ попереджали про загрозу застосування балістики.

Пізніше у Полтавській ОВА повідомили, що російські військові обстріляли Кременчуцький район, внаслідок атаки було влучання у промисловий об'єкт, виникла пожежа.

Пізніше місцева влада уточнила, що ворог застосував дві балістичні ракети для удару по Кременчуцькому району. Обійшлося без жертв та поранених.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?