РФ тепер виступає проти вступу України в Євросоюз
Категорія
Світ
Дата публікації

РФ тепер виступає проти вступу України в Євросоюз

РФ тепер виступає проти вступу України в Євросоюз
Джерело:  online.ua

Заступник постійного представника Росії при ООН Дмитро Полянський заявив, що позиція РФ щодо вступу України до Євросоюзу змінилась і тепер там виступають проти.

Джерело: РосЗМІ

РФ змінила думку щодо вступу України в ЄС

Полянський сказав, що тепер позиція щодо вступу України до ЄС схожа на позицію стосовно вступу до НАТО, і додає, що не бачить зараз дипломатичного варіанта завершення війни.

На цьому етапі я, відверто кажучи, не бачу жодних можливостей для дипломатичного врегулювання з огляду на позицію України та спроби розпалити цей конфлікт з боку західних країн. Я повинен визнати, що зараз немає можливостей для дипломатії, — сказав Полянський.

Нагадаємо, що перед повномасштабним вторгненням в Україну вимагала від НАТО гарантій, що Україна ніколи не вступить в Альянс. У Кремлі вирішили, що це нібито загрожуватиме безпеці РФ.

Уже після 24 лютого Кремль продовжив свою риторику, але щодо вступу України до ЄС нібито не протестував.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?