РФ тренує завербованих в'язнів на Луганщині для відправки на лінію зіткнення — Генштаб
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ тренує завербованих в'язнів на Луганщині для відправки на лінію зіткнення — Генштаб

РФ тренує завербованих в'язнів на Луганщині для відправки на лінію зіткнення — Генштаб
Джерело:  online.ua

За 4 жовтня ЗСУ відбили російські атаки в районах 10 населених пунктів. Авіація завдала 12 ударів по опорних пунктах, зенітних ракетних комплексах та зосередженню озброєння. На окупованій Луганщині російські ПВК тренують завербованих в'язнів.

Джерело: Генштаб ЗСУ

Оперативна інформація про вторгнення РФ

Генштаб повідомив, що за поточну добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки противника в районах населених пунктів Майорськ, Виїмка, Спірне, Озерянівка, Зайцеве, Бахмут, Бахмутське, Веселе, Первомайське та Новомихайлівка.

Зазначається, що Авіація Сил оборони протягом доби завдала 12 ударів. Підтверджено ураження 2 опорних пунктів, 8 місць зосередження озброєння та військової техніки, а також 2 зенітних ракетних комплексів противника. Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони збили 2 БпЛА ворога.

Ракетні війська і артилерія за поточну добу уразили пункт управління, а також 2 райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки окупантів.

За уточненою інформацією, 3 жовтня поточного року, на півдні України підтверджено ураження Силами оборони до тридцяти обʼєктів противника.

Ворог деморалізований, залишає позиції, відходить на безпечну відстань, знищує запаси боєприпасів, намагається знищити мости та переправи. Все це - з метою уповільнення темпів наступу наших військ.

В РФ тривають заходи так званої “часткової мобілізації”.

За наявною інформацією, казанський центр комплектування проводить формування та комплектування трьох мотострілецьких та двох артилерійських полків на фондах казанського вищого танкового командного училища.

Не зважаючи на заходи мобілізації, що тривають, російська сторона не припиняє практику застосування на території України приватних військових кампаній, укомплектованих особами, завербованими в місцях позбавлення волі.

Так, на тимчасово окупованій території Луганської області, в так званих “центрах підготовки”, триває навчання зазначеної категорії осіб для подальшого направлення їх на лінію зіткнення.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?