РФ вдарила по Миколаєву — є загиблі
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ вдарила по Миколаєву — є загиблі

РФ вдарила по Миколаєву — є загиблі
Джерело:  online.ua

Вранці 4 червня війська Росії обстріляли Корабельний район Миколаєва - за попередніми даними, в результаті нової атаки окупантів загинули щонайменше три людини.

Джерело: Телеграм-канал міського голови Миколаєв Олександра  Сєнкевича

3 людей загинули в Миколаєві після удару РФ

Станом на 15:00 відомо про трьох загиблих осіб – двоє з них загинули на місці обстрілу, одна людина померла дорогою до лікарні. Також поранення дістали ще четверо осіб – за їхні життя боряться медики, - йдеться в повідомленні Олександра Сєнкевича.

Він також зазначив, що, за попередніми даними, армія РФ внаслідок нового удару пошкодила 3 багатоповерхівки у місті.

Фото - скриншот

Як уже згадувалося раніше, о 08:00 4 червня офіційно стало відомо, що Миколаїв обстріляли зі ствольної важкої артилерії та реактивними системами залпового вогню, про постраждалих не було відомо.

Не можна також не згадати про те, що сьогодні ж росіяни уже декілька разів атакувала населені пункти у прикордонній смузі на території Сумської області.

Пообіді ворожий літак, який зайшов з боку російського села Миколаївка, здійснив 6 пусків ракетами по прикордонній території України. Ракети розірвалися на околиці одного з населених пунктів Шосткинського району Сумщини. Це вже третій за сьогодні удар із застосуванням авіації. За 3 години до цього російський безпілотник здійснив скидання двох вибухових пристроїв у Великописарівському районі Сумщини, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?