РФ вдарила по Нью-Йорку на Донеччині — троє загиблих
Категорія
Україна
Дата публікації

РФ вдарила по Нью-Йорку на Донеччині — троє загиблих

РФ вдарила по Нью-Йорку на Донеччині — троє загиблих
Джерело:  online.ua

28 квітня російські некеровані авіаракети влучили у промислове підприємство та житлові квартали Нью-Йорка у Донецькій області - загинули троє цивільних.

Джерело: Фейсбук-сторінка очільника ОДА Павла  Кириленка

РФ обстріляла Нью-Йорку у Донецькій області — троє загиблих

Троє загиблих, троє поранених. Усі - цивільні. Такі попередні наслідки ранкового авіаудару, який росіяни завдали по Нью-Йорку. Російські некеровані авіаракети влучили у промислове підприємство та житлові квартали. Пошкоджено щонайменше 9 приватних будинків, але точну кількість руйнувань ще належить визначити. Знову і знову росіяни б'ють по цивільних — вони ведуть війну на винищення українського мирного населення. Усі злочини ретельно документуємо, за все доведеться відповідати! - наголосив Павло Кириленко.

Не можна також не згадати про те, що вночі 27-28 квітня солдати РФ продовжували ракетні обстріли Харківської, Луганської та Донецької області. Окрім того, окупанти намагалася наступати в бік Миколаєва та Кривого Рогу.

У Сумській області армія РФ почала провокаційний обстріл наших територій з мінометів. Понад півсотні прильотів, усі — на території Есманської громади. Даних про постраждалих наразі немає. У Луганській області загарбники обстрілювали Попасну та Лисичанськ, чотири, але дуже тривалі рази – Гірську громаду. Очільник місцевої ОВА Сергій Гайдай повідомляє про 4 загиблих, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?